(Poistunut julkaisusta)

Oma-aloitteinen taloushallinnon assistentti L-Fashion Group Oy:lle Lahteen!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019
Onko sinulla kaupallinen koulutustausta ja haluat työskennellä taloushallinnon tehtävissä osana tunnettua brändiä? Etsimme proaktiivisen ja ennakoivan työotteen omaavaa taloushallinnon assistenttia L-Fashionille Lahteen. Tulet työskentelemään osaavassa tiimissä, joten oikean asenteen omaavalle hakijalle tämä on mahtava tilaisuus päästä oppimaan kokeneemmilta konkareilta. Etenemme haussa nopealla aikataululla, joten lähetä hakemuksesi jo tänään!
KUVAUS
Etsimme itsenäistä ja omatoimista taloushallinnon assistenttia vastaamaan monipuolisista taloushallinnon työtehtävistä. Tulet hoitamaan osto- ja myyntireskontraa, laskutusta sekä tiliöintiä. Näiden lisäksi osaamisesi mukaan sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan ja tekemään myös muita taloushallinnon tehtäviä.

Tarjoamme


* Kattavan työnkuvan osana tunnettua brändiä
* Erittäin mukavan ja sinua tukevan tiimin


Tulet työskentelemään osana 12 hengen kokenutta tiimiä, joten tämä on mahtava paikka päästä oppimaan kokeneemmilta kollegoilta. Työssäsi pääset tekemään myös kansainvälistä yhteistyötä ulkomaisten sidosryhmien kanssa.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Myynti- ja ostoreskontran hoitaminen
* Laskujen käsittely sekä tiliöinti
* Osaamisesi karttuessa muut taloushallinnon ja kirjanpidon avustavat tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on kaupallinen koulutustausta ja valmiudet toimia toisinaan hektisessäkin ympäristössä. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen, ennakoiva ja huolellinen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi työhön liittyvissä asioissa. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja sekä uteliaisuutta ja uskallusta kysyä asioista.

Etsimällämme henkilöllä on:
* Kaupallinen koulutustausta, esim. tradenomi
* Proaktiivinen, oma-aloitteinen ja ennakoiva työote
* Tarkka ja huolellinen työskentelytapa
* Kyky oppia nopeasti ja etsiä tietoa itsenäisesti
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito

Aikasempi työhistoria taloushallinnon tehtävistä sekä muu kielitaito katsotaan eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 12 kk, jatko ja rekrytointi mahdollista
* Sijainti: Lahti
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Luhdasta!