(Poistunut julkaisusta)

Öljykasviasiantuntija
Avena Nordic Grain Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Apetit-konsernin Viljakauppa- ja Öljykasvituotteet-liiketoiminnoista vastaava Avena Nordic Grain Oy on Suomen johtava vilja-, öljy- ja palkokasvi- sekä rehuraaka-ainekauppias sekä kasviöljyjen ja puristeiden valmistaja ja toimittaja. Käymme kauppaa sekä EU:n sisällä että kolmansissa maissa. Yhtiön päätoimipaikka sijaitsee Helsingissä ja toimipisteet palvelevat myös Vaasassa, Porissa, Salossa, Kirkkonummella, Loimaalla, Hämeenlinnassa, Kouvolassa ja Porvoossa. Tytäryhtiömme Avena Kantvik Oy:n kasviöljypuristamo sijaitsee Kirkkonummella. Lisäksi meillä on ulkomailla kuusi tytäryhtiötä eri maissa. Avena on suomalaisen viljelijän kotimainen kumppani, joka tarjoaa viljelijöille ammattitaitoista palvelua kaikissa vilja- ja öljykasvikaupan asioissa. Lue meistä lisää osoitteessa www.avena.fi.

 

Haemme nyt viljelytoimintaan ja sen kehittämiseen intohimoisesti suhtautuvaa

ÖLJYKASVIASIANTUNTIJAA

Vastuullasi ovat monipuoliset rypsin ja rapsin viljelyn kehittämiseen liittyvät tehtävät. Työtehtävät sisältävät mm. käytännön viljelytoimien kehittämistä ja peltokokeiden toteuttamista. Osallistut pellonpiennartilaisuuksien ja muiden tilaisuuksien suunnitteluun ja järjestämiseen. Tehtävään kuuluu suurena osana viestiminen öljykasvien viljelystä eri kanavissa. Osallistut myös muuhun vilja- ja öljykasvikaupan viestintään.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ja näkemystä kasvintuotannosta sekä työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Olet sujuvasanainen viestijä ja tunnet erilaiset viestintäkanavat. Toivomme, että sinulla on itsenäinen ja aktiivinen työote. Työtehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn osana Avenan kotimaan hankintaryhmää sekä laajemmin Viljelijän Avena Bernerin asiantuntijaryhmää. Työsi on tärkeä osa rypsiä ja rapsia raaka-aineenaan käyttävän öljynpuristamomme toimintaa. Pääset työssäsi tutustuman myös laajasti vilja- ja öljykasvikauppaan sekä maatalouden tuotantopanosten myyntiin. Työpisteesi sijainnista voimme sopia joustavasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Pekka Hyssy. Parhaiten hänet tavoittaa 11.4. klo 12-13, 12.4. klo 10-11 ja 16.4. kello 10-11 numerosta 010 402 2560.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.4.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.