(Poistunut julkaisusta)

Öljy/ kaasupoltin huoltaja Kouvolaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Haemme asiakkaallemme Costella Oy:lle öljy/ kaasupoltin huoltajaa vakituiseen työsuhteeseen Kouvolaan.

Costella Oy on Kymenlaaksossa toimiva tunnettu ja hyvämaineinen saneerausrakentamiseen ja lämmityssaneerauksiin erikoistunut yritys. Lämpöpumput ja energiansäästöratkaisut ovat suuri osa yrityksen toimintaa.

Toimenkuvassasi vastaat pääasiallisesti eri saneerauskohteiden öljy- ja kaasupoltinten huollosta ja asennuksesta Kymenlaaksossa ja lähialueilla. Huolehdit itsenäisesti siitä, että asennukset ja huollot saadaan valmiiksi asiakkaalle luvatussa aikataulussa. Teknisen ammattitaidon lisäksi asiakaslähtöinen tapa toimia on ensiarvoisen tärkeää, sillä työtä tehdään usein asukkaiden ollessa paikalla.

Tehtävä edellyttää alan ammattitutkintoa ja mielellään jo parin vuoden kokemusta vastavanlaisista tehtävistä. Toivomme sinulta myös myönteistä asennetta työtä kohtaan ja kykyä saumattomaan yhteistyöhön niin asiakkaiden, kuin muun tiimisi kanssa. Tehtävässä tarvitset voimassa olevat öljy- ja kaasuluvat. 

Oletko sinä etsimämme alan huippu osaaja? Jos, niin laitapa reippaasti hakemus suoraan tästä linkistä, tai voithan nakata minulle sähköpostillakin cv:n osoitteeseen rami.raty@rtkpalvelu.fi

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen mukavan tiimin kanssa maineikkaassa yrityksessä.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Rami Räty
Avainasiakaspäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy