(Poistunut julkaisusta)

Oletko uusi Myyntipäällikkömme tai Myyntikonsulttimme?
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Yritysesittely


Juhler Group on 1979 perustettu yritysryhmä, joka toimii kansainvälisesti kuudessa maassa. Suomessa olemme toimineet kymmenen vuotta kahden yhtiön kautta; Active Selection Finland Oy ja TEMP-TEAM Finland Oy. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Palveluihimme kuuluu rekrytoinnit, suorahaut, työvoiman vuokraus ja soveltuvuusarvioinnit. Kuulumme henkilöstöpalveluyritysten liittoon.

Oletko kiinnostunut B2B-myynnistä henkilöstöpalvelualalla? Haetko tapahtumarikasta työtä, jossa sinulla on mahdollisuus ideoida yhdessä yritysasiakkaiden kanssa heille parhaiten sopivia ratkaisuja? Haluatko uudistaa henkilöstöpalvelualaa?

Jos onnistuimme herättämään mielenkiintosi, saatat olla seuraava työkaverimme!

Toimintamme kehittyy ja etsimme nyt Helsingin tiimiimme kahta innostunutta ja tavoitteellista henkilöä kokoaikaisiin tehtäviin nimikkeillä

Sales Manager sekä Sales Consultant

Työnkuvaus


Myyntitehtävissä olet tiiviissä yhteydenpidossa yritysasiakkaisiin. Etsit aktiivisesti ajankohtaisia liidejä, luot uusia asiakassuhteita puhelimen, sähköpostin sekä henkilökohtaisten tapaamisten kautta. Tyypillisen työpäivän aikana olet aktiivisesti yhteydessä yrityspäättäjiin keskustelemalla heidän henkilöstösuunnitelmistaan ja tulevaisuuden näkymistä sekä tarjoat apua näiden visioiden toteuttamiseen. Palveluiden tuottaminen toteutetaan yhdessä muun tiimin kanssa.

Mitä odotamme sinulta?


Myyjänä olet tavoitehakuinen ja toimelias. Olet taitava kuuntelemaan ja ymmärtämään asiakkaiden tarpeita. Tarkastelet asioita mielelläsi monesta eri näkökulmasta ja tuot rohkeasti esille uusia ideoita. Lisäksi sinulla on avoin asenne oppia ja kehittää sekä itseäsi että yrityksemme toimintaa haasteiden kautta. Olet kokeilunhaluinen. Ennen kaikkea toivomme, että saat ihmisiin helposti yhteyden, ja osaat suhtautua haasteellisiinkin tilanteisiin positiivisesti.

Arvostamme korkeakouluopintoja, kykyä ketteryyteen ja erityisesti hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostuneisuutta henkilöstöpalveluita kohtaan.


Miksi juuri meille?

Haluamme uudistaa henkilöstöpalvelualaa. Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita, näköalapaikan yritysmaailmaan ja henkilöstöhallinnon tehtäviin. Pääset tekemään yhteistyötä suoraan yritysjohtajien kanssa.

Toiminnassamme arvostamme läheistä yhteistyötä, pitkäjänteisyyttä, sitoutuneisuutta ja halua menestyä. Työskentelemme avotoimistossa Länsi-Pasilassa tällä hetkellä 7 hengen voimin. Työpäivän aikana tehdään ahkerasti töitä, mutta samalla huolehdimme siitä, että tunnelma pysyy korkealla ja hymy herkässä. Saat vastuuta ja mahdollisuuden itsenäiseen työhön, mutta myös kokeneiden kollegoiden tukea. Tuemme toistemme kehittymistä ja palkitsemme hyvistä suorituksista.

Lisätiedot ja hakeminen


Kiinnostuitko?
Mekin haluaisimme kuulla sinusta lisää!
Käy jättämässä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Oletko uusi Myyntipäällikkömme tai Myyntikonsulttimme?

Lisätietoja antaa Mika Halonen, puh 040 307 5106 tai mika.halonen@temp-team.fi