(Poistunut julkaisusta)

Oletko Senaatin uusi vuokrausassistentti?
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään.

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Tampereelle.

Vuokrausassistentti työskentelee osana moniammatillista projektiryhmää ja vastaa erilaisissa vuokraus- ja tilaratkaisuprojekteissa vuokrasopimusten laatimisesta, laskutusten käynnistämisestä, vuokraukseen liittyvien järjestelmätietojen ylläpidosta sekä niiden oikeellisuuden varmistamisesta. Käytössämme on useita eri järjestelmiä (mm. Koki-kiinteistötietojärjestelmä sekä Optimaze), mikä edellyttää vuokrausassistentilta kykyä omaksua erilaisia logiikoita sekä luottoa omiin taitoihinsa hallita useita järjestelmiä.

Työnkuva on vastuullinen ja edellyttää pitkäjänteisyyttä, tarkkuutta ja hyvää organisointikykyä. Koska työtä tehdään usein eri tiimeissä, siinä tarvitaan myös palveluhenkisyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Odotamme sinulta lisäksi soveltuvaa opisto- tai AMK-tutkintoa sekä kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Ja jos olet jo kartuttanut kokemusta vuokraus- tai kiinteistöliiketoiminnasta, se katsotaan eduksesi.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • tietotyötä tukevan työympäristön
  • systemaattisen perehdytyksen tehtävään
  • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.


Lisätietoja tehtävästä antaa toimistoryhmän päällikkö Outi Jaloaho, p. 040 825 8990.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 15.9.2019.