(Poistunut julkaisusta)

Oletko Senaatin uusi vankilakohteiden kiinteistöpäällikkö?
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään.

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity nyt osaavaan joukkoomme Helsinkiin.

Uudelle kiinteistöpäällikölle on luvassa ainutlaatuinen mahdollisuus vastata kohdesalkusta, jollaista ei muualta löydy. Etelä-Suomen alueen vankilakiinteistöjen kiinteistöpäällikkömme on nimittäin siirtymässä talon sisällä uusiin tehtäviin, ja nyt etsimme uutta rautaista kiinteistöalan ammattilaista vastaamaan tästä kokonaisuudesta. Tehtävääsi kuuluu asiakassuhteiden hoitaminen, budjetointi ja talousseuranta. Oleellisena osana tehtävään kuuluu myös kiinteistönhoidon sekä energiankäytön hallinnan valmistelu, sopiminen ja käytönaikainen johtaminen. Lisäksi vastaat kunnossapito- ja peruskorjaushankkeiden tilaamisesta, sisäolosuhteiden varmistamisesta sekä laajan kumppaniverkoston johtamisesta.

Koska kiinteistöpäällikkö on toimintamme keskiössä ja johtaa laajaa verkostoa odotamme sinulta ennen kaikkea yhteistyökykyä, neuvottelutaitoa sekä asiakaslähtöistä otetta. Lisäksi kohteissa toimiminen edellyttää rauhallista toimintatapaa ja hyvää paineensietokykyä. Tehtävän haltuunottoon tarvitset mielellään teknisen alan ammattikorkeakoulututkinnon sekä toisaalta myös budjetointiin ja kustannusseurantaan liittyvää kiinteistötalouden osaamista. Emme odota kokemusta vankilakiinteistöjen hoidosta, mutta mitä monipuolisempi kokemus sinulla on erilaisista rakennus- tai kiinteistöalan tehtävistä, sitä parempi. Erityisesti arvostamme kokemusta korjaus- ja kunnossapitohankkeiden toteutuksesta. Lisäksi pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi ja käytät sujuvasti erilaisia järjestelmiä. Koska asiantuntijamme ovat menestyksemme kulmakivi, arvostamme myös halukkuutta kehittyä ja kasvattaa omaa osaamistasi.

Täysin ainutlaatuisen ja erittäin mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • tietotyötä tukevan työympäristön
  • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.
     

Lisätietoja tehtävästä antavat ylläpitoryhmän päällikkö Jaana Kulju p. 050 361 1527 sekä vankilakohteiden nykyinen kiinteistöpäällikkö Teemu Mikkola p. 050 541 6846.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 2.6.2019.