(Poistunut julkaisusta)

Oletko Senaatin uusi valmiuspäällikkö?
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään.

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Helsinkiin.

Tehtävänäsi on kehittää ja tukea Senaatti-kiinteistöjen varautumisen ja toiminnan jatkuvuuden suunnittelua sekä varautumisen ja poikkeustilanteiden johtamisen yhteistoimintamenettelyjä johdon, alueorganisaation, prosessien, yksiköiden, asiakkaiden ja palveluntoimittajien osalta. Lisäksi tehtäväsi on järjestää varautumiseen ja toiminnan jatkuvuuden varmistamiseen liittyviä koulutuksia ja harjoituksia sekä kehittää, ohjeistaa ja testata johtokeskus-, tilannekuva-, viestintä- ja toimintamalleja että tarvittaessa suunnitella ja hankkia ratkaisuja häiriö- ja poikkeustilanteiden hallintaan.  

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • tietotyötä tukevan työympäristön
  • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.


Odotuksemme ovat

  • soveltuva korkeakoulu- tai AMK-tutkinto.
  • varautumiseen liittyvää lainsäädännön tuntemusta ja opintoja
  • näyttöä projektienhallintaosaamisesta
  • hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot
  • asiakaskeskeinen ja aikaansaava toimintatyyli.


Arvostamme toimisto- ja tietojärjestelmien käyttöosaamista, kielitaitoa (englanti, ruotsi), kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, jotka auttavat sinua onnistumaan ja hallitsemaan tehtäväsi ratkaisukeskeisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimialajohtaja Jari Panhelainen, p. 040 849 5739 tai turvallisuuspäällikkö Tuomas Lehmusmetsä, p. 040 504 1978.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 14.11.2018.