(Poistunut julkaisusta)

Oletko Senaatin uusi paloturvallisuuden asiantuntija?
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään.

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Helsinkiin.

Päätehtäväsi on vahinko- ja onnettomuusriskienhallinnan, pelastustoiminnan ja paloturvallisuuden kokonaisuuksien kehittäminen, tukeminen ja valvonta. Kehität omatoimista varautumista, onnettomuus- ja vaaratilanteiden ennaltaehkäiseviä menettelytapoja, paloteknisten järjestelmien suunnittelua, toteutusta ja valvontaa sekä vahinko- ja onnettomuusriskienhallintaa.

Käyttöönotamme pelastussuunnitelmia varten keskitettyä järjestelmää ja kilpailutamme pelastussuunnitteluun, koulutusten, harjoitusten, varusteiden, tekniikan ym. hankkimiseksi palveluita. Tehtävänäsi on tukea tätä kehitystyötä ja käyttöönottovaihetta sekä auttaa Senaattia ja asiakkaitamme tehtävässä onnistumisessa.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • tietotyötä tukevan työympäristön
  • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.


Odotuksemme ovat

  • soveltuva opisto- tai AMK-tutkinto.
  • näyttöä projektienhallintaosaamisesta
  • hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot
  • asiakaskeskeinen ja aikaansaava toimintatyyli.


Arvostamme myös suoritettuja pelastusalan tutkintoja ja kursseja kuten paloilmoitintutkintoa, perustoimisto- ja tietojärjestelmien käyttöosaamista, kielitaitoa [englanti, ruotsi], kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, jotka auttavat sinua onnistumaan ja hallitsemaan tehtäväsi ratkaisukeskeisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa turvallisuuspäällikkö Tuomas Lehmusmetsä, p. 040 504 1978.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 24.10.2018.