(Poistunut julkaisusta)

Oletko Senaatin uusi kustannusohjauksen asiantuntija?
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään.

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Helsinkiin.

Tehtävänäsi rakennuttamisyksikkömme kustannusohjauksen asiantuntijana on tukea rakennushankkeidemme kustannusten johtamista yhteistyössä kustannusasiantuntijakollegasi, hankevastuuhenkilöiden ja asiantuntijaverkostomme kanssa. Osana tehtävää arvioit muiden valmistelemia kustannusarvioita ja laadit itse tavoitehintalaskelmia. Tehtävään kuuluu olennaisena osana rakennuttamisprosessimme kustannushallintaan liittyvä kehitystyö ja siihen liittyvä asiantuntijaverkostomme työn johtaminen. Tavoitteena on, että kehityt yhdeksi maan johtavista kustannusasiantuntijoista Suomen suurimman ja kirjoltaan laajimman rakennusinvestointisalkun parissa.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • tietotyötä tukevan työympäristön
  • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.


Odotuksemme ovat

  • soveltuva akateeminen tutkinto, ml. amk ja opisto
  • kokemus talonrakennushankkeiden budjetoinnista ja suunnitelmien taloudellisuuden ohjauksesta
  • käsitys tämän hetken rakentamisen käytännöistä ja menetelmistä
  • analyyttinen ja systemaattinen työtapa sekä kokonaisuuksien hahmotuskyky
  • tiimityökyky ja asiakaspalveluhenkisyys.


Arvostamme myös halua perehtyä syvällisesti hankkeisiin, tavoitehintamenettelyn ja rakennusosapohjaisten kustannusarvioiden hallintaa sekä kokemusta erilaisilla hankemuodoilla toteutetuista rakennushankkeista.

Lisätietoja tehtävästä antavat rakennuttamisjohtaja Jonni Laitto, p. 050 533 7025 ja rakennuttamisen asiantuntijaryhmän päällikkö Johanna Virsu, p. 040 767 9199.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 6.10.2019.