(Poistunut julkaisusta)

Oletko Senaatin uusi investointi- tai toimitilapalveluiden assistentti?
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään.

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Helsinkiin.

Investointiassistenttina tehtäväsi on huolehtia rakennuttamisyksikkömme arjen sujumisesta. Vastaat matka- ja kokousjärjestelyistä sekä yksikön vastuulla olevien tapahtumien järjestämisestä tilauksineen ja tiliöinteineen. Toimit yksikkömme tiedotusyhteyshenkilönä sisäisissä ja ulkoisissa verkostoissa ja avustat erilaisten esittelymateriaalien laatimisessa. Lisäksi toimit yksikön johdon assistenttina. Tehtäviisi sisältyy myös rakennuttamisen uuden toiminnanohjausjärjestelmän pääkäyttäjyys sekä erilaisten raporttien tuottaminen järjestelmästä, joten rakennusalan tuntemus ja sujuva Excel-osaaminen ovat eduksi tehtävässä.

Toimitilapalveluiden assistenttina tehtäviisi kuuluu mm. palveluiden sopimushallinta, Etelä-Suomen alueen omaisuudenhallintajärjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen, valtioasiakkaiden tilavarausjärjestelmän käyttöönottoon liittyvät tehtävät, toimitilapalveluiden laskujen käsittely sekä asiakasyhteistyö ja yhteyshenkilönä toimiminen. Lisäksi hoidat myös kalustepalveluihin liittyviä tehtäviä, kuten kalusteiden hallinnointia ja koordinointia sekä uusien toimitilojen käyttöönoton avustamista. Arvostamme aiempaa kiinteistö- ja palveluliiketoiminnan kokemusta, mutta saat myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi mielenkiintoisten kehitys- ja asiakasprojektien kautta.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

 • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
 • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
 • tietotyötä tukevan työympäristön
 • vahvan asiantuntijaorganisaation tuen
 • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.


Odotuksemme ovat

 • soveltuva opisto- tai AMK-tutkinto
 • toimisto- ja tietojärjestelmien osaaminen
 • selkeä kirjallinen ilmaisukyky
 • halukkuus kehittyä ja kehittää toimintaamme
 • huolellinen ja pitkäjänteinen työskentelytapa
 • asiakaslähtöisyys ja yhteistyötaidot.


Lisätietoja investointiassistentin tehtävästä antaa rakennuttamisjohtaja Jonni Laitto, p. 050 533 7025. Toimitilapalveluiden assistentin tehtävästä lisätietoja antaa toimitilapalvelut-ryhmän päällikkö Viivi Salonen p. 040 641 8608.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 20.10.2019.