(Poistunut julkaisusta)

Oletko etsimämme Maastomittaaja?
Blom Kartta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Yritysesittely

Blom Kartta on Suomen johtava paikkatiedon kerääjä, käsittelijä ja mallintaja. Kerromme sinulle tarkkaan, missä kaikki sinulle tärkeät asiat sijaitsevat. Sellaisetkin, joita et voi nähdä paljaalla silmällä.

Blom Kartta tarjoaa ratkaisut kaikkiin paikkatietotarpeisiin. Keräämme paikkatietoa pysty- ja viistoilmakuvauksella, laserkeilauksella ja katunäkymäkuvauksella sekä hyperspektri-instrumenteilla. Käytössämme on oma maastomittausyksikkö tietojen täydentämiseen ja tarkan maastotiedon tuottamiseen infrahankkeisiin. Jalostamme kerätyn paikkatiedon asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi lopputuotteiksi.
 

Työnkuvaus

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen maastomittaajaa/maastomallien editoijaa.

Monipuoliset mittaustyöt sijaitsevat eri puolella Suomea. Asuinpaikkasi sijainnilla ei ole väliä, kunhan olet liikkuvaa sorttia ja omistat ajokortin.
 

Mitä odotamme sinulta?

Haluat liikkua luonnossa, sinulla on hyvä peruskunto, paineensietokykyä, ja yrittäjämäinen tapa hoitaa töitä. Lisäksi pystyt toimimaan sekä yksin että osana mittausryhmää. Saat asiat valmiiksi itsenäisesti, mutaa et pelkää kysyä apua, kun on sen aika.  Sinulla on halua joustavaan reissutyöhön ja voimassa oleva ajokortti.

Seuraava osaaminen katsomme eduksi:
 
  • koulutuksesi on kartoittaja tai maanmittausinsinööri ja sinulla kokemusta maastomallien maastomittauksista ja kaavan pohjakartan täydennysmittauksista.
  • hallitset monipuolisesti alan mittaustöissä käytettävät laitteistot ja ohjelmistot (3D-Win ohjelmiston, Office-ohjelmistojen ja jonkun Cad-ohjelmiston hallinta).
  • tiedät mitä ovat kolmijalat, takymetrit, GPS/VRS-mittauslaitteet ja maalaserkeilaimet.
  • sinulla on kokemusta maastomallien loppueditoinnista.
  • sinulla on voimassa olevat, työpätevyyttä osoittavat kortit

Voit hakea tehtävään myös oppisopimuksella!
 

Lisätiedot ja hakeminen

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM:in kanssa. Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Oletko etsimämme Maastomittaaja?

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin Senior HR-konsulttiin Mona Suihkon sähköpostitse mona.suihko@temp-team.fi tai puhelimitse 040 185 1080 (arkisin klo 9-16).