(Poistunut julkaisusta)

Oletko etsimämme Maastomittaaja?
Temp-Team Finland Oy / Blom Kartta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Yritysesittely


Blom Kartta on Suomen johtava paikkatiedon kerääjä, käsittelijä ja mallintaja. Kerromme sinulle tarkkaan, missä kaikki sinulle tärkeät asiat sijaitsevat. Sellaisetkin, joita et voi nähdä paljaalla silmällä.

Blom Kartta tarjoaa ratkaisut kaikkiin paikkatietotarpeisiin. Keräämme paikkatietoa pysty- ja viistoilmakuvauksella, laserkeilauksella ja katunäkymäkuvauksella sekä hyperspektri-instrumenteilla. Käytössämme on oma maastomittausyksikkö tietojen täydentämiseen ja tarkan maastotiedon tuottamiseen infrahankkeisiin. Jalostamme kerätyn paikkatiedon asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi lopputuotteiksi.

Työnkuvaus


Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen maastomittaajaa.

Monipuoliset mittaustyöt sijaitsevat eri puolella Suomea. Asuinpaikkasi sijainnilla ei siis ole väliä, kunhan olet liikkuvaa sorttia ja omistat auton.

Tehtävän hoitaminen vaatii halua joustavaan reissutyöhön, voimassa olevaa tieturvakorttia, ajokorttia ja oman auton käyttöä. Voimassa olevat työturva ja rataturvakortit ovat hakijalle eduksi.

Mitä odotamme sinulta?


Olet koulutukseltasi kartoittaja tai maanmittausinsinööri ja sinulla kokemusta maastomallien maastomittauksista ja kaavan pohjakartan täydennysmittauksista.
Hallitset monipuolisesti alan mittaustöissä käytettävät laitteistot ja ohjelmistot.
Tiedät mitä ovat kolmijalat, takymetrit ja GPS/VRS-mittauslaitteet.

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi:


Työkokemusta maalaserkeilauksesta sekä maastomittauksista katsotaan eduksi.

Lisätiedot ja hakeminen


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM:in kanssa. Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Oletko etsimämme Maastomittaaja?

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin Senior HR-konsulttiin Mona Suihkon sähköpostitse mona.suihko@temp-team.fi tai puhelimitse 040 185 1080 (arkisin klo 9-16).