(Poistunut julkaisusta)

OIKEUSPOLIITTINEN JURISTI, Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
Suomessa on asianajajia noin 2100, ja kaikki kuuluvat Suomen Asianajajaliittoon. Suomen Asianajajaliiton tehtävänä on säännellä ja valvoa asianajotoimintaa. Asianajajaliitto julkisoikeudellisena toimijana edistää asianajopalveluiden laatua, kouluttaa ja tukee asianajajia sekä osallistuu aktiivisesti lainsäädännön kehittämiseen. Tänä vuonna meillä on erityistä syytä juhlaan, kun Asianajajaliitto täyttää 100 vuotta.

 

Oletko näkemyksellinen oikeuspoliittinen vaikuttaja, jolla on aitoa kiinnostusta yhteiskunnalliseen kehittämiseen? Palatko halusta päästä konkreettisesti vaikuttamaan lainsäädäntöhankkeisiin? Onko sinulla visioita sekä käytännön tarmoa niiden edistämiseen?

Siinä tapauksessa saatat olla etsimämme

oikeuspoliittinen juristi

vakinaiseen työsuhteeseen tiloihimme Helsingin ydinkeskustaan Kamppiin.

Toivomme, että sinulla on yhteiskunnallista näkemystä ja kokemusta perus- ja ihmisoikeuskysymyksien edistämisestä sekä hyvät sidosryhmäsuhteet. Kehität liiton oikeuspoliittista toimintaa ja koordinoit liiton lainsäädäntöhankkeisiin liittyvää lausuntotoimintaa yhteistyössä liiton asiantuntijaryhmien kanssa. Vastaat myös käytännön tasolla liiton oikeusturvaohjelman seurannasta ja päivittämisestä. Yhteistyössä liiton viestinnän kanssa teet tunnetuksi liiton oikeuspoliittista työtä ja sen tuloksia. Seuraat kansainvälistä asianajajakuntaa koskevaa lainsäädäntöä ja oikeuspoliittista vaikuttamista.

Edellytämme sinulta muutaman vuoden kokemusta juristin työstä. Olet sujuvasanainen puhuja ja tarkka kirjoittaja niin suomeksi kuin englanniksi. Sinulla on erinomaiset sosiaaliset valmiudet ja kyky verkostoitua. Olet yhteistyötaitoinen ja joustava etkä kaihda myöskään rutiinitöitä. Sinulla on palava halu kehittää ja kehittyä sekä olet järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Olet valmis tekemään myös ruohonjuuritason vaikuttamista ja toimimaan asiantuntijaryhmiemme sekä Euroopan asianajajaliittojen neuvoston (CCBE) komiteoiden asianajajajäsenten apuna tärkeässä ja yhteiskunnallisesti merkittävässä vaikuttamistyössä. 

Toimimme mielenkiintoisella toimialalla vakavaraisessa organisaatiossa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, hyvät työsuhde-edut sekä työpaikan mukavassa ja vuorovaikutteisessa työyhteisössä. 

Kiinnostuitko?

Hae vaikka heti, kuitenkin viimeistään 31.8.2019 rekrytoinnissa mukana olevan kumppanimme kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Otsikoi viesti:” Oikeuspoliittinen juristi”.

Hakemukset CV-liitteineen: pirjo.levanen@fi.experis.com HUOM! Kumppanimme järjestelmävaihdoksen vuoksi vastaanotamme hakemukset poikkeuksellisesti vain edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen. HUOM! Haastattelemme sopivia henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultti Pirjo Levänen, pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.