(Poistunut julkaisusta)

Oikeusinformaatikko
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2019

Etsimme  vero- ja lakipalveluiden ryhmäämme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen oikeusinformaatikkoa. Oikeusinformaatikkona  tuet asiantuntijoitamme juridisessa tiedonhaussa ja analysoinnissa sekä lainsäädännön ja oikeuskäytännön muutosten seuraamisessa. Juridisen tiedon ammattilaisena tunnet hyvin oikeat tiedonlähteet ja osaat tiivistää analyysisi eteenpäin asiantuntijoillemme ymmärrettävällä tavalla.

Mitä tarjoamme?

Meillä työskentelet yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa ja saat tueksesi osaavan tiimin. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää, joten panostamme kattavasti mm. liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin etuihin. Lisäksi PwC-ketjun koulutus- ja kehittymisohjelmat tarjoavat hyvät mahdollisuudet monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Mukavat työkaverit sekä menestyvät asiakkaat tekevät työstäsi innostavaa ja mielenkiintoista.

Mitä toivomme sinulta?

  • OTK/OTM-tutkintoa

  • Vähintään kolmen vuoden kokemusta verotuksen ja/tai liikejuridiikan alalta. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta juridiseen tiedonhakuun ja analysointiin liittyvistä työtehtävistä.

  • Sujuvaa suullista ja kirjallista sekä suomen että englannin kielen taitoa

Lisäksi toivomme, että olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen  ja analyyttinen sekä toimit sujuvasti erilaisten järjestelmien parissa. Haemme ryhmäämme asiantuntijoita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman. Odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa.

Haluatko olla yksi meistä?

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 17.3.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Seppälä, +358 40 0700515 (4.3. klo 14.00 – 15.00, 8.3. klo 9.00 – 10.00 ja 12.3. klo 13.00 – 14.00) petri.seppala@pwc.com.