(Poistunut julkaisusta)

Oikeudenmukaisen rauhan asiantuntija
Suomen Lähetysseura

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Suomen Lähetysseura on Suomen evankelisluterilaisen kirkon kansainvälinen toimija ja yksi ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on myös yksi Suomen suurimpia rauhantyötä tekeviä järjestöjä, joka työskentelee oikeudenmukaisuuden puolesta noin kolmessakymmenessä maassa Afrikassa, Aasiassa, Lähi-idässä ja Latinalaisessa Amerikassa. Lähetysseura on työskennellyt jo lähes 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisemmän maailman puolesta. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa suomenlahetysseura.fi.

Tule tekemään merkityksellistä työtä kansainvälisen vaikuttamisen parissa. Etsimme Helsingin rauhantyön ja vaikuttamisen yksikköön vakituiseen työsuhteeseen

Oikeudenmukaisen rauhan asiantuntijaa.

Tehtävään valittava henkilö vastaa Lähetysseuran vaikuttamistyön suunnittelusta, seurannasta ja kehittämisestä gender -kysymysten, maaoikeuksien ja rauhantyön ihmisoikeusperustaisuuden teemoissa Suomessa ja kansainvälisesti. Asiantuntija työskentelee myös yhdessä Lähetysseuran koti-, ulkomaan- ja viestintäosastojen kanssa vaikuttamistyön tehostamiseksi oikeudenmukaisen rauhan kysymyksissä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:

  • kokemusta ja näkemystä tuloksekkaasta kansainvälisestä vaikuttamisesta sekä hyvä käsitys yhteiskunnallisesta päätöksenteosta, ja vähintään 5-8 vuoden työkokemusta, josta osa konfliktialueilla
  • hyviä yhteiskunnallisia ja kansainvälisiä verkostoja ja vahvoja ihmissuhdetaitoja
  • hyvä perehtyneisyys rauhantyöhön ja edellä mainittuihin teemoihin
  • kokemusta hankehallinnosta sekä PME -osaamista
  • organisoitunutta työotetta
  • sujuvaa kirjallista viestintää ja vakuuttavia esiintymistaitoja
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Arvostamme lisäksi työkokemusta kansainvälisistä järjestöistä sekä suomalaisen ja kansainvälisen rauhantyönkentän ja kirkon kansainvälisen työn tuntemusta ja ymmärrystä.  Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja monikulttuuriseen työympäristöön.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja palkitsevan roolin kansainvälisen vaikuttamisen parissa, mukavan työyhteisön sekä modernin ja viihtyisän työympäristön uudessa toimistossamme Länsi-Pasilassa. Suomen Lähetysseuralla haluamme tukea paikallisten kumppaniemme rauhantyötä vaikuttamistyön keinoin. Tule rakentamaan kanssamme oikeudenmukaista rauhaa.

Tehtävä alkaa 1.12.2018 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 21.10.2018 mennessä osoitteessa https://bit.ly/2rab2aG

Lisätietoja tehtävästä antaa Kristiina Rintakoski 11.10. klo 12-16, puh. 040 7176151, tai sähköpostitse kristiina.rintakoski(at)felm.org.