(Poistunut julkaisusta)

Oikeudellisen perinnän käsittelijä
CreditVisor Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Oikeudellisen perinnän käsittelijänä olet vastuussa yhtiömme velkajärjestely- ja ulosottotoiminnoista. Työnkuvasi tulee sisältämään oikeudellisen perinnän prosessien valvontaa ja kehittämistä sekä yhteydenpitoa eri sidosryhmiin, kuten esimerkiksi asiakkaisiin ja viranomaisiin. Lisäksi tulet ottamaan vastuuta järjestelmien ylläpidosta ja työjonojen seurannasta. Työnkuvaan kuuluvat myös vaihtelevat avustavat lakiasiaintehtävät.  Pääset samalla osaksi asiantuntevaa ja motivoitunutta tiimiämme, jossa pääset oppimaan uutta ja haastamaan itseäsi päivittäin tiimisi tukemana. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja on täysiaikainen.

Etsimme kehitysorientoitunutta henkilöä, joka tuntee perinnän eri prosessit ja pystyy hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia. Työtehtävässä menestyminen vaatii hyvät tietotekniset taidot. Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen ja pystyy itsenäiseen tiedonhakuun sekä haetun tiedon jäsentämiseen konkreettisiksi ratkaisuiksi liiketoimintaan. Tehtävässä tulet tarvitsemaan sujuvaa englannin kielen taitoa. Kykenet työskentelemään tehokkaasti niin yksin kuin osana tiimiäkin. Katsomme eduksi myös seuraavat ominaisuudet:

  • Ruotsin kielen taito
  • Kokemus Tieto Nova järjestelmästä
  • Aiempi kokemus järjestelmä- ja prosessikehityksestä
  • Huumorintaju

Tarjoamme mukavan työympäristön ja kannustavan työporukan sekä erittäin kattavat työsuhde-edut. Meillä töissä on aidosti tarkoitus viihtyä. Mikäli et lähde aamulla tyytyväisenä töihin, olemme epäonnistuneet työnantajana. Uudet tilavat toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Salmisaaressa.

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 31.12.2020 mennessä.  Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@creditvisor.fi.