(Poistunut julkaisusta)

Ohutlevytyöntekijä, vetoauto- ja perävaunusäiliöt (Kangasala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2020

Etsimme nyt Kangasalalaiselle asiakasyrityksellemme Alumatic Oy:lle ohutlevytyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin. Työt koostuvat raskaan kuljetuskaluston alustojen ja säiliöiden valmistus-, korjaus- ja varustelutöistä. Materiaalit ovat pääosin alumiinia ja ruostumatonta terästä. Materiaalien ainevahvuudet vaihtelevat 1-10 mm:n välillä, ollen keskimäärin 3-5 mm. Tekijällä on hyvä TIG- / MIG -hitsaustaito sekä osaamista tyypillisten ohutlevytöissä käytettävien koneiden (leikkaus, särmäys, mankelointi) käytöstä.

Arvostamme innokkuutta uuden oppimiseen ja mahdollisuutta sitoutua pitäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin perehdytetään hyvin ja osaamisen kehittymisen myötä siirrytään kohti itsenäisempää tekemistä.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa Alumaticilla. Katso lisää yrityksestä www.alumatic.fi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 40 h / vko. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja monipuoliseen työsuhteeseen siistissä ja asiallisessa työympäristössä ja mahdollisuuden osaltaan antaa panoksensa tuotekokonaisuuksiin, jotka palvelevat kuljetusliikkeiden tarpeita heidän jokapäiväisissä tehtävissään ja joita asiakkaat arvostavat. Tarjoamme lisäksi asianmukaisen palkan ja kivan työyhteisön tuen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.