(Poistunut julkaisusta)

Ohutlevytyöntekijä Tuusulaan
Alupro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Haemme asiakkaallemme Alupro Oy:lle metallityöntekijää tekemään mielenkiintoisia ja uniikkeja alumiinitöitä hyvässä porukassa.

Pääsääntöisesti työ on alumiini- sekä muiden ohutmetallilevyjen leikkaamista, särmäämistä ja muita levytöitä. Käytössämme on levytyökeskus.

Jotta pääsisit nopeasti mukaan tekemisen meininkiimme, olisi hyvä, jos jo ymmärrät erilaisten raaka-aineiden muovaamisen periaatteet. Voit olla alalla nuori tai jo kokeneempi, mutta arvostamme ohutlevytyökokemusta.

On hienoa, jos olet suorittanut kone- ja metallialan perustutkinnon tai vastaavan koulutuksen. Koska tavaran pitää liikkua jouhevasti talon sisällä ja talosta ulos, niin arvostamme myös trukin ajotaitoa.

Tyyppinä olet tarkka, positiivinen ja ahkera. Osaat kysyä, jos joku asia mietityttää. Osaat myös työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä.

Työntekijämme ovat kansainvälistä väkeä, työkielemme on kuitenkin suomi, joten on tärkeää, että osaat suomea tarpeeksi hyvin ymmärtääksesi annetut ohjeet ja osataksesi kysyä apua haasteita kohdatessasi. Työturvallisuus on meille tärkeää, toivottavasti se on sitä myös sinulle. Tuotantomme työskentelee kahdessa vuorossa.

Me Aluprossa teemme totta arkkitehtien ja insinöörien suunnitelmista millin tarkkuudella. Valmistamme alumiinijulkisivut, säleiköt ja julkisivuritilät sekä vedenerottimet asiakastarpeen mukaan. Yrityksemme työllistää noin 65 henkilöä ja työpaikkamme sijaitsee Tuusulassa Jusslan alueella.

Edellytykset työnsaannille: Tarkka ja ahkera
Eduksi luettavat asiat: metallialan koulutus/kokemus, ohutlevyosaaminen