(Poistunut julkaisusta)

Ohutlevytyöntekijä, Tuusula
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakkaallemme Tuusulaan ohutlevytyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Haemme ohutlevytöiden ammattilaista tekemään mielenkiintoisia ja uniikkeja alumiinitöitä hyvässä porukassa. Pääsääntöisesti työ on alumiini- sekä muiden ohutmetallilevyjen leikkaamista, särmäämistä ja muita levytöitä. Käytössä on levytyökeskus ja kuitulaser.

Jotta pääsisit nopeasti mukaan tekemisen meininkiin, olisi hyvä, jos jo ymmärrät erilaisten raaka-aineiden muovaamisen periaatteet. Voit olla alalla melko uusi tai jo kokeneempi, mutta arvostamme ohutlevytyökokemusta.

On hienoa, jos olet suorittanut kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon tai vastaavan koulutuksen. Koska tavaran pitää liikkua jouhevasti talon sisällä ja talosta ulos, niin arvostamme myös trukin ajotaitoa.

Tyyppinä olet tarkka, positiivinen ja ahkera. Osaat kysyä, jos joku asia mietityttää. Osaat myös työskennellä itsenäisesti, sekä tiimissä.

Työntekijät asiakasyrityksessämme ovat kansainvälistä väkeä, työkielenä kuitenkin suomi, joten on tärkeää, että osaat suomea tarpeeksi hyvin ymmärtääksesi annetut ohjeet ja osataksesi kysyä apua haasteita kohdatessasi. Työturvallisuus on yrityksessä tärkeää, toivottavasti se on sitä myös sinulle.

Työskentely tapahtuu 2-vuorossa.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Halutessasi voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen elisa.seppala@nordic.fi. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse tai soittamalla / henkilöstökonsultti Elisa Seppälä puh. 050-5495000.

Työ alkaa henkilöstönvuokrauksena, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakasyrityksemme omille kirjoille.

Aloitamme haastattelut pikaisella aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.