(Poistunut julkaisusta)

Ohutlevytyöntekijä Nummelaan
Lautex Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019
Lautex Oy Ab
Oy Lautex Ab valmistaa ja markkinoi metallisia alakattoja sekä talorakennus- että laivanrakennusteollisuudelle. Lautex toimii myös teollisuuden alihankkijana. Oma laaja tuotevalikoimamme kattaa vaativatkin tarpeet. Tuotteistamme löytyvät paneeli-, säle-, kasetti- sekä ritiläkatot täydellisinä alakattojärjestelminä. Valmistamme alakattoihin myös asiakkaan yksilöimiä erikoisosia. Lautexin toimitilat sijaitsevat Nummelassa.
Liikevaihtomme on noin 8-9 M€ ja työllistämme yli 60 henkilöä. www.lautex.com
Toimenkuva
Työmäärän lisääntyessä etsimme Lautexille vakituiseen työsuhteeseen ohutlevytyöntekijää.

Työskentelet monipuolisissa tehtävissä osana tuotantoa ja työ sisältää mm profiilintaivutusta, luukunkasausta ym. alan tehtäviä.
Odotamme sinulta
Odotamme hakijalta alan koulutusta ja mielellään myös kokemusta, teknisten piirustusten lukutaitoa sekä mahdollisuutta vuorotyöhön. Tärkeää on lisäksi se, että haluat hoitaa työsi mahdollisimman hyvin ja teet sen itsenäisesti ja joustavasti.
Muut tiedot
Tarjolla on hyvä työpaikka uusitussa tuotantoympäristössä. Hae tehtävää ja muista, että hyvin täytetty profiili nopeuttaa hakusi käsittelyä. Tehtävä täytetään syksyn alussa. Mahdollisiin kysymyksiin vastaa tuotantojohtaja Ari Ågren Lautexilta, puh. 050 369 8941 arkisin klo 9-14 välisenä aikana.
Kesto
Vakituinen työ
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.08.2019 mennessä.