(Poistunut julkaisusta)

Ohutlevytyökaluasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Haemme Vantaalla sijaitsevalle asiakkaallemme pitkäaikaista ja ahkeraa ohutlevytyökaluasentajaa. Asiakasyrityksemme on kansainvälinen tarkkojen metallikomponenttien valmistaja, joka tekee myös vaativaa kokoonpanoa.

Työnkuvaus

Työtehtävässä toimit ohutlevytyökalujen asetusten ja huoltojen parissa koneoperaattorina. Viikottainen työaika on 40 tuntia. Työssä sovelletaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Työn edellytykset

Edellytämme hakijalta huolellista ja ongelmanratkaisukeskeistä otetta. Etsimällämme hakijalla on tehtävään soveltuva koulutus sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hakijalta edellytämme myös työkalu- ja konepiirustusten lukutaitoa sekä raaka-aineiden ja mittalaitteiden tuntemusta. Etsimämme hakija on täsmällinen ja häneltä löytyy motivoitunut työtäpelkäämätön asenne. Työntekijä osaa toimia niin itsenäisesti kuin tiimissä. Voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit vaaditaan.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi 

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi