(Poistunut julkaisusta)

Ohutlevytyökaluasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme Vantaalla sijaitsevalle asiakkaallemme pitkäaikaista ja ahkeraa ohutlevytyökaluasentajaa. Asiakasyrityksemme on kansainvälinen tarkkojen metallikomponenttien valmistaja, joka tekee myös vaativaa kokoonpanoa.

Työtehtävässä toimit ohutlevytyökalujen asetusten ja huoltojen parissa koneoperaattorina, joten edellytämme hakijalta huolellista ja ongelmanratkaisukeskeistä otetta. Etsimällämme hakijalla on tehtävään soveltuva koulutus sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hakijalta edellytämme myös työkalu- ja konepiirustusten lukutaitoa sekä raaka-aineiden ja mittalaitteiden tuntemusta. Etsimämme hakija on täsmällinen ja häneltä löytyy motivoitunut työtäpelkäämätön asenne. Työntekijä osaa toimia niin itsenäisesti kuin tiimissä. Voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit vaaditaan. 

Työsuhde alkaa vuokrasuhteella, minkä jälkeen työntekijällä on hyvä mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksen pikimmiten kotisivujemme kautta!

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi