Ohutlevytöiden osaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2021

Sykkiikö sydämesi metalliteollisuuden monipuolisille tehtäville? Onko sinulle kertynyt jo ammattiosaamista särmäyksen ja mankeloinnin parista? Mikäli vastasit kysymyksiimme myönteisesti, jatka lukemista, tämä saattaa olla sinun paikkasi! Haemme asiakkaallemme Saraka Oy:lle ohutlevytöiden osaajaa Sarakan kirjoille.

Saraka Oy on pohjoismaiden johtava betonipumppujen, pyörintäsäiliöiden ja teleskooppivalurännien valmistaja. Toimipiste sijaitsee Ulvilassa. Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta www.saraka.com.

Työnkuvaus:
Etsimme ohutlevytöiden osaajaa tuotannon alkupään osien valmistukseen. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat mm. mankelointi ja särmäyskoneen käyttö. Työnkuva Sarakalla on monipuolinen, joten katsomme eduksesi laajan osaamisen ohutlevytöistä. Hallitset levyn käsittelyn ja taivutuksen. Mig-hitsaus- ja koneistusosaamisen vähäinenkin hallinta katsotaan eduksesi, mutta nämä eivät ole välttämättömiä.

Lisäksi toivomme sinulta:
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
- hyvää piirustusten lukutaitoa
- hyvää asennetta ja halua monipuoliseen työnkuvaan
- oma-aloitteista otetta työhön
- hyvää työnjälkeä

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työn aloitusajankohta on mahdollisimman pian. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. 

Hakuprosessi:
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. WorkPower pitää ensimmäiset haastattelut ja jatkohaastattelut pidetään Saraka Oy:n toimesta Ulvilassa. Koko hakuprosessi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilö, toimialapäällikkö Leena Saari, 044 545 4343. Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit paikasta, tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti meille!

Huomioithan, että  kaikki yhteydenotot tapahtuvat WorkPowerin kautta.

Toimialapäällikkö
Leena Saari
leena.saari@workpower.fi
044 565 4343

HR Trainee
Enni Korpunen
enni.korpunen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: ohutlevytyö, mankelointi, särmäys, mig-hitsaus, päivätyö, teollisuus, rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426872
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Ulvila