Ohutlevytöiden osaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2020

Sykkiikö sydämesi metalliteollisuuden monipuolisille tehtäville? Onko sinulle kertynyt jo ammattiosaamista särmäyksen ja mankeloinnin parista? Mikäli vastasit kysymyksiimme myönteisesti, jatka lukemista, tämä saattaa olla sinun paikkasi! Haemme asiakkaallemme Saraka Oy:lle ohutlevytöiden osaajaa.

Saraka Oy on pohjoismaiden johtava betonipumppujen, pyörintäsäiliöiden ja teleskooppivalurännien valmistaja. Toimipiste sijaitsee Ulvilassa. Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta www.saraka.com.

Työnkuvaus:
Etsimme ohutlevytöiden osaajaa tuotannon alkupään osien valmistukseen. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluuvat mm. mankelointi ja särmäyskoneen käyttö. Työnkuva Sarakalla on monipuolinen, joten katsomme eduksesi laajan osaamisen ohutlevytöistä. Hallitset levyn käsittelyn, taivutuksen, leikkauksen ja mig-hitsauksen. Lisäksi kertynyt osaaminen koneistuksesta katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä.

Lisäksi toivomme sinulta:
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
- hyvää piirustusten lukutaitoa
- hyvää asennetta ja halua monipuoliseen työnkuvaan
- oma-aloitteista otetta työhön
- hyvää työnjälkeä

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työn aloitusajankohta on mahdollisimman pian. Työ on määräaikainen. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. 

Hakuprosessi:
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. WorkPower pitää ensimmäiset haastattelut ja jatkohaastattelut pidetään Saraka Oy:n toimesta Ulvilassa. Koko hakuprosessi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilö, toimialapäällikkö Leena Saari, 044 545 4343. Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit paikasta, tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti meille!


Huomioithan, että  kaikki yhteydenotot tapahtuvat WorkPowerin kautta.

Toimialapäällikkö Leena Saari
leena.saari@workpoower.fi
044 565 4343

HR Trainee Enni Korpunen
enni.korpunen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: ohutlevytyöt, mankelointi, särmäys, mig-hitsaus, päivätyö, teollisuus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1407641
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Ulvila