(Poistunut julkaisusta)

Ohutlevytöiden osaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Sykkiikö sydämesi metalliteollisuuden monipuolisille tehtäville? Onko sinulle kertynyt jo ammattiosaamista särmäyksen ja mankeloinnin parista? Mikäli vastasit kysymyksiimme myönteisesti, jatka lukemista, tämä saattaa olla sinun paikkasi! Haemme asiakkaallemme Saraka Oy:lle ohutlevytöiden osaajaa.

Saraka Oy on pohjoismaiden johtava betonipumppujen, pyörintäsäiliöiden ja teleskooppivalurännien valmistaja. Toimipiste sijaitsee Ulvilassa. Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta www.saraka.com.

Työnkuvaus:
Etsimme ohutlevytöiden osaajaa tuotannon alkupään osien valmistukseen. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu mm. mankelointi ja särmäyskoneen käyttö. Työnkuva Sarakalla on monipuolinen, joten katsomme eduksesi laajan osaamisen ohutlevytöistä. Hallitset levyn käsittelyn, taivutuksen, leikkauksen ja mig-hitsauksen. Lisäksi kertynyt osaaminen koneistuksesta katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä. 

Lisäksi toivomme sinulta:
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
- hyvää piirustusten lukutaitoa
- hyvää asennetta ja halua monipuoliseen työnkuvaan
- oma-aloitteista otetta työhön
- hyvää työnjälkeä.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työn aloitusajankohta sijoittuu loppuvuoteen 2020, tarkempi ajankohta neuvoteltavissa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve tekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan Saraka Oy:n kirjoille määräajan jälkeen. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Lisää tietoja asiakasyrityksestämme voit lukea Saraka Oy:n kotisivuilta osoitteesta saraka.com

Hakuprosessi:
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä. WorkPower pitää ensimmäiset haastattelut ja jatkohaastattelut pidetään Saraka Oy:n toimesta Ulvilassa. Koko hakuprosessi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilö HR-koordinaattori Jenni Raitanen puh. 040 705 0722. Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit paikasta, tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti meille!

Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot tapahtuvat WorkPowerin kautta.

Toimialapäällikkö Leena Saari
leena.saari@workpoower.fi
044 565 4343

HR Trainee Enni Korpunen
enni.korpunen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: ohutlevytyöt, mankelointi, särmäys, mig-hitsaus, päivätyö, teollisuus