(Poistunut julkaisusta)

Ohutlevytöiden osaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 M € ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme Eurajoelle ohutlevytöiden osaajaa.

Sinulla on monipuolista kokemusta ohutlevytöistä. Hallitset levyn käsittelyn, taivutuksen, leikkauksen ja hitsauksen. Voimassaolevat hitsausluokat ovat eduksi, mutta eivät pakollisia. Valmius tehdä reissuluontoista työtä on eduksesi, mutta ei välttämätöntä. Asiakkaamme toimii laiva-, voimalaitos- ja prosessiteollisuudessa.

Lisäksi toivomme sinulta:
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
- oma-aloitteista otetta työhön
- hyvää työnjälkeä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen ja sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Pääset osaksi osaavaa työporukkaa ja saat monipuolisen työn sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja:
Asiakkuuspäällikkö Leena Saari
leena.saari@workpower.fi