(Poistunut julkaisusta)

Ohutlevysuunnittelija
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018

Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme Porvooseen ohutlevysuunnittelijaa tuotekehitystehtäviin. Työn toivottu aloitus on kesäkuussa ja työllistyt tehtävään Barona Engineeringin kautta vakituiseen työsuhteeseen.

Ohutlevysuunnittelijana kuulut tuotekehitystiimiin, jonka vastuulla on monipuolisia kehitysprojekteja sekä tuotteiden ylläpitotehtäviä. Henkilökohtaisiin tehtäviisi kuuluvat mm. teknisten tuotteiden kehitys ja 3D-suunnittelu. Lisäksi tuotat teknisiä dokumentteja ja osaluetteloita. Pääset osaksi tuotekehityksen eri vaiheita ja saat mahdollisuuden nähdä omien visioiden toteutuvan konkreettisesti tuotannossa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Samalla toivomme myös hyviä ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä ottaa vastuuta monipuolisesta tehtäväkentästä.

Muita työssä menestymisen mahdollistavia ominaisuuksia ovat:

  • Soveltuva tekninen koulutus (insinööri tai diplomi-insinööri)
  • Osaamista kone- ja laitesuunnittelusta ja valmistuksessa käytetyistä tekniikoista
  • Tuntemus 3D-suunnittelusta (esim. Vertex)
  • Kiinnostus tuotekehitykseen ja luovaan ongelmanratkaisuun
  • Englannin kielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista

Oletko sinä mahdollisesti etsimämme ohutlevysuunnittelija? Jos sinusta on luontevaa työskennellä itsenäisesti tekniikan eri osa-alueiden asiantuntijoiden kanssa ja tuotesuunnittelu ja -kehitys ovat sinun osaamisalueellasi, olet oikea henkilö tehtävään!

Hae tehtävää pikaisesti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Tarjoamme sinulle mahdollisuutta päästä haastavaan, todella mielenkiintoiseen ja palkitsevaan tehtävään alansa johtavien tuotteiden parissa.

Lisätietoja voit kysyä halutessasi Elena Pitkäseltä 050 446 1024, parhaiten tavoitettavissa arki-iltapäivisin.