(Poistunut julkaisusta)

Ohutlevyseppä - Turun Teräskaluste Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Turun Teräskaluste on erikoiskalusteita ja -rakenteita suunnitteleva ja valmistava vuonna 1946 perustettu yritys. Loppuasiakkaamme toimivat kansainvälisesti sekä maalla että merellä, ja tuotteitamme on toimitettu muun muassa yli 200 risteilyalukseen. Maapuolella asiakkaisiimme lukeutuu museoita, suurlähetystöjä ja valtionlaitoksia, minkä lisäksi teemme joitakin yksityisiä projekteja.

Korkealaatuisiin metallipainotteisiin tuotteisiimme kuuluvat mm. erilaiset kaiteet sekä irto-, erikois- ja kiintokalusteet. Tuotteet on itse suunniteltuja, tuotteistettuja ja valmistettuja uniikkeja, projektikohtaisia ratkaisuja, jotka on valmistettu käyttäen niin puuta, lasia, metallia kuin kiveä. Metalliosissa käytämme jaloteräksiä tai värimetalleja.

Vahva nousukiito jatkuu, joten kokenut ohutlevyseppä - liity mukaan oman alansa huippujen työpaikkaan.

Kasvumme jatkuessa etsimme riveihimme vahvistusta ja haemme nyt osaavaa ohutlevyseppää haastaviin ja mielenkiintoisiin tehtäviin valmistamaan erilaisia uniikkeja ratkaisuja loppuasiakkaillemme. 

Ohutlevysepän päätehtävänä meillä on tehdä näkyvää pintaa ja laadukkaita kokonaisuuksia. Työ voi sisältää leikkaamista, sahaamista, särmäämistä, hitsaamista, ohutlevytöitä, putkien ja profiilien taivutusta ja mekaanista pintakäsittelyä, kuten hiontaa, harjausta ja kiillotusta. Huomioimme kuitenkin jokaisen työntekijämme kohdalla yksilölliset toiveet ja pyrimme tarjoamaan mielekkäät työtehtävät.

Kaipaamamme henkilö on jo kokemusta kerryttänyt metallialan taitaja, joka kaipaa uusia haasteita urallaan. Tässä työssä pääset toteuttamaan ainutlaatuisia, projektikohtaisia ratkaisuja ja tuottamaan asiakkaille aitoa lisäarvoa, joten aiempi osaaminen on välttämätöntä. 

Ongelmanratkaisukyky, erinomainen piirustusten lukutaito sekä itsenäinen ote työhön ovat meillä suuressa arvossa. Laatu ja ainutlaatuinen design ovat yrityksen toiminnan kulmakiviä ja pitkään jatkuneet asiakassuhteet osoitus siitä, että teemme työmme aina huolella.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn vakaassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Tekemiseesi saat koko talon tuen ja olemme valmiit panostamaan osaamiseesi, jotta saavutat kaiken mitä tehtävällä on tarjota! Työyhteisömme on tiivis ja jokaisen työntekijämme panosta arvostetaan. Meidät tunnetaan huippuluokan osaajien työpaikkana, ja vuosikymmenien kokemuksemme nostaa meidät tämän alan yritysten kärkeen.

Lisää Turun Teräskalusteesta työpaikkana ja työnantajana pääset lukemaan urasivuiltamme: http://ura.tuteka.fi/

Ohutlevyseppä-Anttimme uratarinan voit lukea täältä: http://ura.tuteka.fi/uratarinat-antti/

Instagram käytössä? Katso lisää aiemmista suunnittelutyömme helmistä: @tuteka1946

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Hakea voit seuraavilla tavoilla:

  1. Suomen Henkilöstötalon hakusivu: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/tyopaikat/
  2. Lähettämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi
  3. Ilmoittamalla kiinnostuksesi tekstiviestillä numeroon: 050 4404277. Kirjoita viestiin "Ohutlevyseppä" niin soitamme sinulle takaisin.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikkönen arkisin klo 9-16 numerosta 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi. 

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 200 euroa. Voit vinkata osoitteessa: http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/