(Poistunut julkaisusta)

Ohutlevyseppä - Turun Teräskaluste Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Etsimme Turun Teräskaluste Oy:lle osaavaa ohutlevyseppää haastaviin ja mielenkiintoisiin tehtäviin, uniikkeja ratkaisuja valmistavaan yritykseen.

Turun Teräskaluste valmistaa korkealuokkaisia metallipainotteisia tuotteita, kuten erilaisia kaiteita sekä irto-, erikois- ja kiintokalusteita, arvostetuille asiakkailleen, laivoihin, julkisiin rakennuksiin ja vientiyrityksille. Tuotteet on itse suunniteltuja, tuotteistettuja ja valmistettuja uniikkeja, projektikohtaisia ratkaisuja rakennus- ja meriteollisuuden saralla. Tuotteet on valmistettu käyttäen puuta, lasia, metallia ja kiveä. Metalliosissa käytetään jaloteräksiä tai värimetalleja.

Kaipaamamme henkilö on jo kokemusta kerryttänyt metallialan taitaja, joka kaipaa uusia haasteita urallaan. Tässä työssä pääset toteuttamaan ainutlaatuisia, projektikohtaisia ratkaisuja ja tuottamaan asiakkaille aitoa lisäarvoa, joten aiempi vastaava osaaminen on välttämätöntä. 

Ongelmanratkaisukyky, erinomainen piirustusten lukutaito sekä itsenäinen ote työhön ovat meillä suuressa arvossa. Laatu ja ainutlaatuinen design ovat yrityksen toiminnan kulmakiviä ja pitkään jatkuneet asiakassuhteet osoitus siitä, että teemme työmme aina huolella.

Sinulle tarjoamme vakituisen työn vakaassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi.Tarjoamme sinulle tekemiseesi koko talon tuen ja olemme valmiit panostamaan osaamiseesi, jotta saavutat kaiken mitä tehtävällä on tarjota! Työyhteisömme on tiivis ja jokaisen työntekijämme panosta arvostetaan.

Katso lisää aiemmista suunnittelutyömme helmistä Instagramista: @tuteka1946

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Hakea voit seuraavilla tavoilla:

1. Suomen Henkilöstötalon hakusivu: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/tyopaikat/
2. Lähettämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteesen tyonhaku@henkilostotalo.fi
3. Ilmoittamalla kiinnostuksesi tekstiviestillä numeroon: 050 4404277. Kirjoita viestiin "Ohutlevyseppä" niin soitamme sinulle takaisin.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja hakuprosessista antaa Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikkönen numerosta 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi. Kyselyt tehtävästä 7.1.2019 alkaen arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 200 euroa.

Voit vinkata osoitteessa: http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/