(Poistunut julkaisusta)

Ohutlevyseppä Helsinkiin (vakinaistuva)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Helsingin Heikinlaaksoon ahkeraa, oma-aloitteista ja alansa osaavaa ohutlevyseppää vakituiseen kokopäivätyöhön. Olethan tig- hitsaustaitoinen tai osaat käyttää särmäyspuristinta. B-ajokortti tarvitaan.

Asiakkaamme on erikoistunut ruostumattomien tuotteiden käsittelyyn. Viime aikoina mukaan ovat tulleet myös muutkin metallilaadut esim. Fe/teräs, alumiini, sinkityt(Zn) ja värilliset pellitykset. He toimittavat pellityksiä, putkistorakenteita, koneita ja laitteita rakennus-, muovi- ja elintarviketeollisuuteen, kunnille ja kaupungeille, sekä myös yksityiskoteihin.
Odotamme sinulta
Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tarvittaessa koulutamme hitsaus tai särmäyspuristimen käytön. Haemme tekijää, joka osaa leikata, sahata, kantata ja taivuttaa metallia. Et tarvitse hitsausluokkia.
Muut tiedot
Tarjoamme VMP:n kautta alkuun 6kk.n määräaikaisen ja kokoaikaisen työsuhteen asiakasyrityksemme palveluksessa. Määräajan jälkeen töiden on tarkoitus jatkua asiakkaan omilla kirjoilla. Työajat ma-pe, klo. 7-15:30 (40h/vk.). Palkkaus: Teknologia-alan TES (metalli) mukaan.

Täytä työhakemus os. www.vmp.fi ja hae tehtävää "Ohutlevyseppä Helsinkiin (vakinaistuva)". Liitä hakemukseen mukaan erillinen CV.

Lisätietoja tästä tehtävästä VMP:llä antaa HR-asiantuntija Juha Mattila. Lisätiedustelut s-postilla juha.mattila@vmp.fi
Kesto
Alkuun 6kk. määräaikaisuus ja jatko asiakkaan listoilla
Lisätietoja
Juha Mattila, Juha.Mattila@vmp.fi, 040 307 5108
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.03.2019 mennessä.