(Poistunut julkaisusta)

Ohutlevykeskus operaattori/ Särmääjä
Kaso Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Haluatko päästä viemään omaa osaamistasi uudelle tasolle ja päästä moniosaajaksi? Kaipaat työltäsi hyvää työporukkaa, monipuolisuutta ja motivoivaa palkkamallia?

Suomalainen Kaso Oy tarjoaa asiakkaiden omaisuuden ja tiedon suojaamiseen niin murtoa, paloa kuin muitakin uhkatekijöitä vastaan testattuja tuotteita, sekä niiden suunnitteluun, hankintaan, asennukseen ja käyttöön liittyviä palveluja.

Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta: www.kaso.fi

Etsimme nyt mielenkiintoiseen ja monipuoliseen tuotantotehtävään tekijää Kaso Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä olet osa ohutlevyosavalmistusta. Työtehtävät kiertävät viikoittain tiimissä, joten pääset olemaan monipuolisesti mukana eri vaiheissa. Työt sijoittuvat arkipäiville ja työtä tehdään päivävuorossa klo. 6-16 välillä.

Hakijoilta toivomme osaamista joko särmäyksestä tai levytyökeskuksen käytöstä sekä hyvää piirustustenlukutaitoa. Voit olla saanut osaamisesi koulun kautta tai vastaavista työtehtävistä. Kaso Oy:llä saat tehtävään kattavan perehdytyksen.
Hakijoilta vaaditaan täysi-ikäisyyttä ja hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjolla on todella kiinnostava tehtävä todella mukavassa ja ammattitaitoisessa työporukassa sekä mahdollisuus pitkään työsuhteeseen.

Mikäli olet oma-aloitteinen, reipas ja kykenet hyvin itsenäiseen työskentelyyn voit olla hakemamme henkilö. Joten jos kiinnostuit tehtävästä, haethan sitä pikaisesti www.adecco.fi -sivustojen kautta ja liitä mukaan CV. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Anniina Nyholm puh. 0406822644 tai sähköpostitse anniina.nyholm@adecco.fi.