(Poistunut julkaisusta)

Ohutlevyalan ammattilaisia ja tulevaisuuden tähtiä, Klaukkala / Tervakoski
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019
Ota urasi seuraava askel ohutlevyalalla!

Oletko ohutlevyalan kokenut ammattilainen tai vastavalmistunut tulevaisuuden tähti? Ovatko koneellinen särmäys tai laserleikkaus tuttuja töitä? Tai oletko jo kokenut hitsaaja? Vai teitkö ehkä aiemmin kokoonpanotöitä? Työkokemuksestasi on hyötyä - tarvitset lisäksi hyvän työmotivaation.

StaffPoint auttaa kahta eteläsuomalaista ohutlevyalan huippuyritystä, Darekonia Nurmijärvellä ja Tenimetiä Janakkalassa, löytämään uusia tekijöitä eri tuotantovaiheisiin:

- SÄRMÄYS
- KOKOONPANO
- LASERLEIKKAUS
- HITSAUS
- MAALAUS

Kumpikin yritys tarjoaa mukavan työympäristön ja ammattitaitoiset työkaverit, joiden kanssa uusi työ alkaa mutkattomasti juuri sinulle sopivassa tehtävässä. Työmatkat sujuvat parhaiten omalla autolla. Tarjoamme aluksi pitkän määräaikaisen työsopimuksen - tositekijöillä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.


Edellytämme sinulta

- Hyvää työasennetta ja innokkuutta oppia uusia ammatillisia taitoja työn kautta
- Arvostamme kaikkea tehtävään liittyvää työkokemusta erityisesti metallialalta
- Metallialan ammatillinen koulutuspohja katsotaan eduksi


Kiinnostuitko?

Täytä hakemuksesi sivuillamme www.staffpoint.fi. Kerro meille työkokemuksestasi ja mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa.

Kysy lisää avoimista ohutlevyalan töistä StaffPointin rekrytointikonsultti Mikko Lepistöltä, puh. 020 7206 579 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi

Darekon on vuonna 1985 perustettu perheyhtiö, jolla on pitkä kokemus teollisuuselektroniikan ja lääketieteellisten laitteiden sopimusvalmistamisesta. Asiakaskeskeisyys, toiminnan jatkuva kehittäminen, digitaalisuus ja kestävä kehitys ohjaavat Darekonin toimintaa sopimusvalmistajana kohti tulevaisuutta. Sitoutuneet darekonilaiset, monipuoliset palvelut ja kattava laatujärjestelmä auttavat toimimaan kustannustehokkaasti, joustavasti ja reagointikykyisesti.

Tenimetillä on yli 30 vuoden kokemus ohutlevytuotteista sekä kokoonpanopalveluista automaatio-, kone- ja kalusteteollisuudelle. Nykyaikainen ja monipuolinen laitekanta mahdollistaa tuotteen nopean ja laadukkaan valmistumisen raaka-aineesta aina asiakkaan määrittämään loppupakkaukseen saakka. Resepti kestävään tekemiseen muodostuu teräksen kovista ammattilaisista, nykyaikaisista työkaluista, monipuolisesta toiminnanohjausjärjestelmästä sekä viihtyisästä työympäristöstä.


Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi