(Poistunut julkaisusta)

OHS Manager / Paroc, Parainen
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018


Paroc on yksi Euroopan johtavia energiatehokkaiden eristeratkaisujen valmistajia uudis- ja korjausrakentamisen, laiva- ja offshore-teollisuuden, akustoinnin ja muun rakentamisen tarpeisiin. Olemme lähes 80-vuotisen historiamme ajan rakentaneet mainettamme innovaatioiden, tuoteominaisuuksien, teknisen osaamisen ja kestävän kehityksen ansiosta. Tavoitteenamme on toimia jatkossakin innovatiivisena ja luotettavana kestävää kehitystä edistävän rakennetun ympäristön kumppanina asiakkaillemme.

Työllistämme noin 1 840 ihmistä tuotantolaitoksillamme Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä sekä myyntitoimistoissamme. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 411 miljoonaa euroa. Paroc kuuluu Owens Corning -konserniin.

Edellisen työturvallisuuspäällikkömme siirryttyä uusiin tehtäviin yhtiön sisällä etsimme nyt

Paraisten tehtaalle Suomen työturvallisuuspäällikköä

Päätehtäväsi on johtaa työsuojelutoimintaa ja sen kehittämistä Suomen toimipisteissä. Kuulut tehtaan johtoryhmään ja raportoit tehdaspäällikölle.

Toimit yhteistyössä työsuojeluvaltuutettujen, työntekijöiden, esimiesten, HR:n, työterveyshuollon, työsuojeluviranomaisten ja Parocin muiden maiden OHS-asiantuntijoiden kanssa. Työturvallisuuspäällikön tehtävänä on tukea organisaatiota ja esimiehiä muun muassa ennakoivassa turvallisuustyössä, työsuojelun asiantuntemuksen hankinnassa ja ylläpidossa sekä riskienkartoituksessa. Tehtävään kuuluu myös työhyvinvoinnin edistäminen yhdessä HR:n ja työterveyshuollon kanssa.

Työturvallisuuspäälliköltä odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, perehtyneisyyttä työsuojelusäännöksiin ja kokemusta työsuojelutyöstä mieluiten teollisuusympäristössä. Etsimämme henkilö on yhteistyökykyinen, itseohjautuva ja tuloshakuinen. Tehtävässä menestyminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa ja todellista halua varmistaa, että henkilöstömme pääsee terveenä kotiin joka päivä.

Liiketoimintamme kehittyessä tulevaisuuden näkymät ovat todella mielenkiintoiset. Investoimme toimintaamme ja kun tuot osaamisesi meille, pääset samalla osaksi turvallisuutta arvostavaa, iloista ja avointa työyhteisöä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Jussi Vainio (puh. +358 40 922 2711) 11.10.2018 klo 14:00–16:00 ja 12.10.2018 klo 14:00–16:00.

Jätä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 15.10.2018 osoitteessa www.paroc.fi > Paroc yrityksenä > Ura Parocilla > Avoimet työpaikat.