(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmointitaitoisia CNC -Koneistajia
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019Työn kuvaus:
  Pematic Oy on Suomen suurimpia hydraulisylinterien valmistajia, ja he ovat valmistaneet sylintereitä jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Valmistus tapahtuu uudenaikaisimmalla CNC-työstötekniikalla, ja toiminta on asiakaslähtöistä sekä joustavaa.
 
Etsimme nyt Pematic Oy:lle Muurameen
 


CNC-KONEISTAJIA  
 
Valitut henkilöt työskentelevät itsenäinesti CNC-sorvilla vastaten ohjelmoinnista ja asetusten tekemisestä. Ohjaatte pääsääntöisesti Fanuc- ja Okuma -sorveja.
 
Toivomme hakijoilta CNC-ohjelmointitaitoja, alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta CNC-sorvauksesta. Odotamme myös työhön tarttuvaa asennetta ja joustavuutta, sillä töitä on tarjolla paljon.
 
Työt alkavat heti, kun sopivat henkilöt löytyvät. Kyseessä on vähintään kuuden kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen tekijöillä on mahdollisuus vakinaistua. Valituilla henkilöillä pitää olla valmius vuorotyön tekemiseen.
 
Tässä on mahdollisuus haastavaan työhön, jossa palkkaus tapahtuu osaamisesi mukaan. Osaavalle tekijälle on siis tarjolla myöskin hyvä palkka. Oppimishalukkuus on hyvinkin suotavaa, sillä täällä pääsette kehittämään osaamistanne. Lisäksi Pematic Oy arvostaa työntekijöitään ja on työnantajana pidetty.
 


Kiinnostuitko?  
 
Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikaisesti, kuitenkin viimeistään 20.1.2019 rekisteröitymällä hakijaksi www.adecco.fi. Liitäthän mukaan myös CV:si sekä hakemuksesi.
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tea Heinola puh. 0400 451 039, tea.heinola@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  CNC-Koneistaja


Sijainti:  JYVÄSKYLÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Heinola Tea


Toimipaikka:  Jyväskylä