(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmointitaitoisia CNC-koneistajia
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Tikkakosken Konepaja Oy on osa vuonna 1980 perustettua suomalaisomistuksessa olevaa Konepaja Häkkinen-konsernia. Konsernilla on tehtaita neljällä paikkakunnalla: Raisiossa ja Turussa sekä tytäryhtiöt Rautpohjan Konepaja Oy Jyväskylässä ja Tikkakosken Konepaja Oy Tikkakoskella. Konepaja Häkkinen-konserni tunnetaan suurten ja vaativien kappaleiden tinkimättömänä tekijänä koko Euroopassa. Päämarkkinanalueita ovat Pohjois- ja Keski-Eurooppa sekä Venäjä, joiden lisäksi tärkeitä vientimaita ovat myös USA ja Kiina. Tikkakosken Konepaja Oy:ssä työskentelee tällä hetkellä yli 40 metallialan osaajaa, mutta suurentuneen kysynnän vuoksi Tikkakosken yksikkö kaipaa lisävahvistusta.

Etsimme Tikkakosken Konepajalle

Ohjelmointitaitoisia CNC-KONEISTAJIA, sorvaajaa & aarporaajaa

kokoaikaiseen vakituiseen/pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on alan koulutus ja olet hankkinut alalta työkokemusta jo joitakin vuosia. Kokemus ohjauksista (Fanuc/Heidenhein/Siemens) ja erikokoisten kappaleiden käsittelystä lasketaan eduksesi. Työ on tarkkuutta vaativaa ja edellyttää suunnitelmallisuutta sekä pitkäjänteisyyttä. Otamme valintaa tehdessämme huomioon myös vastavalmistuneet, sillä aito kiinnostus alaa kohtaan, halu oppia ja kehittyä sekä oikeanlainen asenne työntekoa kohtaan ovat kuitenkin kaiken A ja O.

Tarjoamme sinulle käyttöön nykyaikaisen konekannan, siistit ja turvalliset työskentelytilat sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi. Tukenasi päivittäisessä työskentelyssä on pitkän työkokemuksen omaavia alan ammattilaisia.

Rekrytointiprosessi hoidetaan yhteistyössä WorkPower henkilöstöpalvelun kanssa.
Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöassistentti Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi