(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmointitaitoinen CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme ohjelmointitaitoista CNC-KONEISTAJAA sorville
kokoaikaiseen vakituiseen/pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuva ja vaatimukset: Työ on tarkkuutta vaativaa ja edellyttää suunnitelmallisuutta sekä pitkäjänteisyyttä. Töitä tehdään isojen kappaleiden parissa. Toivomme sinulta alan koulutusta tai useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemus ohjauksista (Fanuc/Heidenhein/Siemens) ja erikokoisten kappaleiden käsittelystä lasketaan eduksesi.  Otamme valintaa tehdessämme huomioon myös vastavalmistuneet, sillä aito kiinnostus alaa kohtaan, halu oppia ja kehittyä sekä oikeanlainen asenne työntekoa kohtaan ovat kuitenkin kaiken A ja O.

Tarjoamme sinulle: Nykyaikaisen konekannan, siistit ja turvalliset työskentelytilat sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi. Tukenasi päivittäisessä työskentelyssä on pitkän työkokemuksen omaavia alan ammattilaisia.

Hakuprosessi: Tehtävään voit hakea järjestelmämme kautta tai sähköpostilla. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita hakemuksesi siis pian ja kerro siinä osaamisestasi ja palkkatoiveesi. 

Lisätietoja:
Elina Forssell, HR-koordinaattori

elina.forssell@workpower.fi