(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmointi-insinööri
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme Ohjelmointi-insinööriä suorarekrytointina.

Asiakkaamme on 90-luvun lopulla perustettu koneenrakentaja, joka suunnittelee ja toimittaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä korkean teknologian automaatio-ja robottisovelluksia. Päätoimialueina ovat Suomessa sijaitsevat elintarviketeollisuuden yritykset.

Tehtävä pitää sisällään laitteiden ja linjojen logiikka- ja robottiohjelmointia (ABB Robotics, Siemens, Omron, Beckhoff). Ohjelmointi-insinööri tekee työssään itsenäisesti ohjelmat, käyttöönottaa ja kouluttaa asiakkaiden henkilöstön.

Etsimämme hakija on ulospäinsuuntautunut ja asiakaspalveluhenkinen ammattilainen, joka on ehtinyt kartuttamaan jo useamman vuoden työkokemusta. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on kokemusta elintarviketeollisuuden laitteista.

Hakijalta edellytämme:
-Tehtävään soveltuvaa koulutusta
-Useamman vuoden työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä
-Ymmärrys sähköstä ja muista automaatioon liittyvistä komponenteista

Tarjoamme sinulle hyvän ja kannustavan palkkauksen sekä vakituisen työsuhteen.

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta pikimmiten. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa Lasse Lehtinen / lasse.lehtinen@workpower.fi / puh. 040 676 2121