(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmointi-insinööri
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 M € ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakasyrityksellemme Ohjelmointi-insinööriä suorarekrytointina.

Asiakkaamme on 90-luvun lopulla perustettu koneenrakentaja, joka suunnittelee ja toimittaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä korkean teknologian automaatio-ja robottisovelluksia. Päätoimialueina ovat Suomessa sijaitsevat elintarviketeollisuuden yritykset.

Tehtävä pitää sisällään laitteiden ja linjojen logiikka- ja robottiohjelmointia (ABB Robotics, Siemens, Omron, Beckhoff). Ohjelmointi-insinööri tekee työssään itsenäisesti ohjelmat, käyttöönottaa ja kouluttaa asiakkaiden henkilöstön.

Etsimämme hakija on ulospäinsuuntautunut ja asiakaspalveluhenkinen ammattilainen, joka on ehtinyt kartuttamaan jo useamman vuoden työkokemusta. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on kokemusta elintarviketeollisuuden laitteista.

Hakijalta edellytämme:
-Tehtävään soveltuvaa koulutusta
-Useamman vuoden työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä
-Ymmärrys sähköstä ja muista automaatioon liittyvistä komponenteista

Tarjoamme sinulle hyvän ja kannustavan palkkauksen sekä vakituisen työsuhteen.

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta pikimmiten. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa Julia Laakso, julia.laakso@workpower.fi