(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmoinnista kiinnostunut automaatiosuunnittelija
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Haemme Vantaalle ohjelmoinnista kiinnostunutta automaatiosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi olet vahvasti vastuussa automatisoitujen koneiden ja laitteiden ohjelmoinnista ja ohjelmien rakentamisesta. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluvat pienet muutostyöt ja halutessasi sinun on mahdollista olla mukana käyttöönotoissa. Tehtävänkuvasi tulee tarkentumaan kiinnostuksiesi ja osaamisesi mukaan.

Tehtävä edellyttää sopivaa koulutustaustaa (insinööri tai DI) ja muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla olisi hyvä olla taustalla osaamista PLC-järjestelmistä (Siemens ym.), esimerkiksi opinnoista tai edellisistä työtehtävistä. Lisäksi käyttöliittymät ovat tulleet tutuksi sinulle. Olet oma-aloitteinen ja haluat kehittää itseäsi, sekä pidät tiimityöskentelystä ja eri sidosryhmien kanssa toimimisesta. Kommunikoit niin suomeksi kuin englanniksi.

Toivomme sinun olevan kiinnostunut kehittämään itseäsi, sillä tehtävässä sinun on mahdollista kasvaa työsi mukana aina haastavampiin asiantuntijarooleihin ja vaativampiin toimeksiantoihin asti. Mikäli tykkäät reissupainotteisesta työstä, on sinun mahdollista osallistua myös käyttöönottoihin ympäri maailman omien toimeksiantojesi mukaisesti. Työilmapiiri on rento, mutta samalla asiallinen, joten toivomme sinulta samankaltaista työotetta. Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi matkalla huipulle toimii esimiehesi lisäksi myös muut talon asiantuntijat.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy täyttämässä tietosi alla olevan linkin kautta. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä Barona Engineeringin Karoliina Krögeriin (050 5151857), mielellään tiistaisin 13-15.