Ohjelmoija/koneistaja - Turku
Scaletec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019
Scaletec on vuonne 1982 perustettu, jatkuvasti kehittynyt ja kasvanut asiantuntija- ja alihankintayritys, joka toimii Turussa Metsämäen teollisuusalueella. Scaletec Oy:n ydintoiminta-alueita ovat muoviosien ruiskupuristus ja muotinvalmistus. Yritys on erikoistunut tuotannossa pieniin ja keskisuuriin sarjoihin.
Etsimme Scaletecille ohjelmoijaa/koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä pääset valmistamaan monipuolisesti erilaisia työkaluja muoviteollisuuden tarpeisiin. Työssäsi onnistuaksesi edellytämme osaamista Mastercam-ohjelmistosta. Työskentelytyyliltäsi olet oma-aloitteinen, oppimishaluinen, aikaansaava ja yhteistyökykyinen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä, jolla on pitkä toimintahistoria laadukkaiden muottien valmistamisesta Suomessa. Pääset työskentelemään ammattitaitoiseen ja tiiviiseen tiimiin, jossa tehdään töitä yhdessä ja tavoitteellisesti sekä toimitaan vastavuoroisen joustamisen periaatteella.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolanko, puh. 030 6090 690 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9.00-15.00 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 27.5.2019 mennessä Kaislanet-palvelussa osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Muistathan kohdistaa hakusi tähän tehtävään. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan pian. Työsuhde solmitaan suoraan Scaletecin kanssa.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266501
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi