(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmoija
Neles

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme ohjelmointijoukkueeseemme työstökoneiden ohjelmoijaa. Joukkueessamme on neljä tiimipelaajaa, joilla kaikilla on vankka kokemus koneistuksesta. Tehtävässä tulet ohjelmoimaan monitoimisorveja sekä työstökeskuksia. Saat kokemuksen kartuttua vastuullesi oman osaston ohjelmointityöt.

Ohjelmointityön lisäksi tuet koneistajia päivittäisissä työstökoneiden ohjelmiin liittyvissä haasteissa. Teet yhteistyötä koneistustoimintojen, suunnitteluorganisaatiomme sekä ME-tiimimme (Manufacturing Engineering) kanssa, ja tuot esille haasteet ja mahdollisuudet mitä koneistustekniikan saralla havaitset.

 

Toivomme

Toivomme uudelta joukkuelaiseltamme ennen kaikkea lujaa asennetta sekä reipasta ja reilua ryhmätyöskentelytapaa. Olet parhaimmillasi kohdatessasi ja ratkoessasi eteesi tulevia haasteita. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja kykenet johtamaan työtäsi itsenäisesti. Olet luonteeltasi sosiaalinen, eikä verkostoituminen organisaatiomme eri asiantuntijaryhmiin ole sinulle ongelma, vaan pikemminkin luonteva tapasi työskennellä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aiempaa CAM-kokemusta. Käytössämme on Siemens NX-CAM –sovellus, jonka tuntemus on ehdottomasti eduksesi. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmis alan ammattilainen, vaan arvostamme ennen kaikkea asennetta ja halua oppia Siemens NX-CAM -sovellus.

Pystyt työskentelemään suomen ja englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiitoisen ja sinusta itsestäsi riippuen laajan tehtävänkuvan kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä. Perehdytämme ja koulutamme sinut tehtävään perusteellisesti - sinulla on aina saatavilla tiimin ja kollegoiden tuki. Sinua odottaakin ammattitaitoiset ja avoimet kollegat, jotka haluavat auttaa sinua oman osaamisesi kehittämisessä.

Tehtävässä pääset vaikuttamaan laajasti koneistus-, leikkuu-, sekä CAM-teknologioiden parissa. Omasta kiinnostuksestasi riippuen sinulla on loistava mahdollisuus kehittyä ja oppia alan ammattilaiseksi ja edetä urallasi.

 

Lisätietoja

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, lisätietoja tehtävästä antaa hakuajan aikana Immo Stammeier, Supervisor, Heavy Machining p. 050-3171133, immo.stammeier@neles.com.

 

Haethan avoinna olevaan tehtävään viimeistään 23.8.2020 mennessä.