(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmoija (.NET)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2018

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on automaatiojärjestelmien asiantuntija. Etsimme heille nyt Pirkanmaan alueella vahvistukseksi

OHJELMOIJAA (.NET).

Työnkuva keskittyy ohjelmointitehtäviin Web-käyttöliittymään liittyen (fullstack). Voit olla ohjelmointipolullasi juniorimpi tekijä tai jo kokenut konkari – Sinulla on tukenasi kokenut ohjelmointiosaaja, joka opastaa Sinut alkuun ja auttaa Sinua kehittymään tehtävissä. Toivomme hakijoilta ohjelmointiosaamista sekä ennen kaikkea motivoitunutta asennetta kehittymiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää .NET -kokemusta ja osaamista. Eduksi katsotaan lisäksi Javascript-osaaminen ja tietokantatuntemus (SQL).

Me tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja motivoivan työtehtävän automaatiotekniikan sydämessä. Pääset työskentelemään omatoimisesti ja näkemään työsi tulokset, mutta samalla saat tehtävissäsi täyden kollegiaalisen tuen ja avun, mikäli sitä tarvitset.

.NET -osaaja: lähetä CV:si meille osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Ohjelmoija (.NET) ja keskustellaan tehtävästä lisää! Halutessasi saat lisätietoja sähköpostitse: eveliina.peltoniemi@temp-team.fi