(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmoija, etätyö (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

 

Hakuaika 24.01.2020 – 07.02.2020

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalvelualan liiton jäsen ja noudattaa paitsi lakeja myös Henkilöstöpalveluyritysten liiton alalle laatimia eettistä toimintaa korostavia sääntöjä ja periaatteita.

Gurumedia Oy on nuorekas, dynaaminen ohjelmistotalo, joka palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti ja vastuullisesti. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu ohjelmistosuunnittelu, www-palvelut, visuaalinen suunnittelu sekä hosting. Lisätietoa yrityksestä voi katsoa heidän kotisivuiltaan: https://www.gurumedia.fi/.

Etsimme henkilöä osa-aikaisiin ohjelmoijan etätyötehtäviin toimeksiantajayrityksellemme. Työtehtävät liittyvät tietokanta-, käyttöliittymä, Back End- ja ohjelmistosuunnitteluun. Työtunteja on noin 20h/vko ja työtä voi tehdä silloin kun itselle parhaiten sopii. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Hakijalta toivotaan yhden tai useamman seuraavan osa-alueen tietämystä: JavaScript/TypeScript, tietokannat, Python, PHP, Docker, versionhallinta, Linux.

Tehtävä edellyttää innokkuutta ja kiinnostusta ohjelmoijan työtehtäviä kohtaan. Työhön saa kokeneilta tekijöiltä vahvan tuen sekä ohjeistuksen, joten aloittelevamman ohjelmoijan on helppoa lähteä kerryttämään kokemusta tehtävässä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse Kira Haapalalle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Kira Haapalalta, puh. 050 411 2704. Kaikki yhteydenotot hoidetaan Click Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta.