(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmoija Afore Oy:lle (Junior/Senior)
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Afore Oy on puolijohdeteollisuuden testauslaitteita valmistava yritys. Tuotteitamme ovat mikroelektronisten antureiden testauskäsittelijät sekä erikoisratkaisut kiekkotason testaukseen. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja olemme osa Singaporelaista AEM-konsernia. Lisätietoja yrityksestä sivuita www.afore.fi .

 

Etsimme nyt Afore Oy:lle OHJELMOIJAA tuotantoautomaatiolaitteiden ohjausjärjestelmien toteuttamiseen. Tehtävä on suora rekrytointi Aforen palvelukseen, ja työskentelypaikkasi voi olla toiveidesi mukaan joko Lieto tai Helsinki.

 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, ohjelmointitaustaa ja kiinnostusta laitteiden ohjelmointiin PLC-, IEC61131-ST -ympäristössä. Voit olla jo alan kokenut ammattilainen tai vasta urapolkusi alussa. Ymmärrys monisäikeisyydestä, reaalikäyttöjärjestelmistä, sähkömoottoreista ja TCP/IP-yhteyksistä lähiverkossa sekä kokemus .NET, Python tai LabVIEW -ohjelmoinnista on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeämpää on ohjelmointikokemus ja kyky oppia ja omaksua uutta myös ohjelmointikielten osalta, sekä yleinen ymmärrys ja kiinnostus koneisiin ja teknologiaan. Henkilönä toivomme sinun olevan vuorovaikutustaitoinen, tiimityökykyinen ja itseohjautuva. Työyhteisö on suomenkielinen, mutta työkielenäsi voi olla myös englanti.

 

Tehtäviisi kuuluu testauslaitteiden ja räätälöityjen tuotantoautomaatiolaitteiden ohjelmointi, testaus, käyttöönotto ja ylläpito. Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiä aktiivisessa vuorovaikutuksessa suunnittelun kanssa vaihtelevien projektien parissa. Työnkuva muotoutuu osittain aiemman kokemuksesi ja osaamisesi mukaisesti.

 

Afore tarjoaa sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kasvuun, hyvät työskentelyolosuhteet, edut ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen työllesi. Saat olla mukana kiinnostavissa projekteissa ja pääset vaikuttamaan työhösi.

 

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 22.4.19. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Ella Faltersack, puh. 040 760 9089, ella.faltersack@adecco.fi .