Ohjelmistovientipäällikkö
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Haluatko haastavan ja kansainvälisen työn, joka edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia? Etsimme nyt vientiorganisaatioomme ohjelmistojen myyntiin keskittyvää

OHJELMISTOVIENTIPÄÄLLIKKÖÄ (Export Manager, Software)

kansainvälisiin myyntitehtäviin.

Tehtäväsi muodostuu myyntityöstä kansainvälisessä ja dynaamisessa markkinaympäristössä, korkean teknologian ja hammaslääketieteen ohjelmistoratkaisujen parissa. Toimit osana vientiorganisaatiotamme keskittyen ohjelmistotuotteemme myyntiin. Vastuullesi kuuluvat suorat kansainväliset suurasiakaskontaktit, tuote-esittelyt sekä jälleenmyyjäverkostomme tukeminen ja kehittäminen. Työskentelet myös tiiviissä yhteistyössä oman tuotekehitystiimimme kanssa. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Herttoniemessä.

SINULLA ON

  • tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (tekninen/kaupallinen)
  • erittäin vahvaa tietoteknistä osaamista ja ymmärrystä
  • kokemusta ohjelmistojen myynnistä tai myynnillisistä asiantuntijatehtävistä
  • aitoa innostusta asiakassuhteiden hoitoon ja asiakasrajapinnassa toimimiseen
  • joustava työskentelyote ja matkustusvalmiutta
  • erinomainen englannin kielen taito

Terveydenhuoltoalaan liittyvän IT-puolen kokemus katsotaan eduksesi.

MIKSI PLANMECA?

Meillä saat itsenäisen tehtäväkentän kansainvälisessä markkinassa, menestyvässä ja vakavaraisessa perheyrityksessä. Menestymisesi takaamiseksi saat osaavan tiimin tuen ja hyvät työvälineet sekä huolellisen perehdytyksen monipuolisiin työtehtäviisi. Pääset kehittämään osaamistasi korkean teknologian laitteiden parissa ja tekemään työtä, jolla on merkitystä terveydelle ja hyvinvoinnille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Helianna Puhlin-Nurminen (VP, Digital Imaging and Applications Division), helianna.puhlin (a) planmeca.com.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.1.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot