Ohjelmistotuotespesialisti (kaupallinen)
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Haemme vahvan kasvumme tueksi aktiivista

KAUPALLISTA OHJELMISTOTUOTESPESIALISTIA

softakehitysosastomme tuotemarkkinointitiimiin Helsinkiin.

Kaupallisena ohjelmistotuotespesialistina työskentelet kansainvälisessä markkinaympäristössä korkean teknologian ja hammaslääketieteen ohjelmistoratkaisujen parissa. Kehittämällämme kuvantamisohjelmistolla on jo yli 100 000 käyttäjää reilussa sadassa maassa. Asiakkaamme vaihtelevat yksityisistä hammaslääkäriasemista satojen työasemien yliopistosairaaloihin ja kansainvälisiin hammaslääkäriketjuihin.

Toimenkuvaasi kuuluvat muun muassa tuote-esittelyt ja koulutukset myyntiorganisaatiollemme ja loppuasiakkaillemme. Osallistut markkinointi- ja asiakasdokumentaation sekä videoiden tuotantoon. Myös erilaiset myynnin tukitehtävät kuuluvat monipuoliseen tehtäväkenttääsi. Teet tiivistä yhteistyötä ohjelmistosuunnittelutiimimme kanssa ja osallistut uusien ominaisuuksien tuotteistamiseen ja määrittelyyn.

SINULLA ON

  • tehtävään soveltuva tekninen, kaupallinen tai hammaslääketieteen pohjakoulutus (esim. insinööri, DI, KTM, hammasteknikko, suuhygienisti)
  • hyvät tietotekniset valmiudet ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  • kiinnostusta hammaslääketieteeseen ja halua vastata asiakkaidemme tarpeisiin
  • hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot
  • erinomainen suomen ja englannin kielen osaaminen
  • itsenäinen työskentelyote ja mahdollisuus matkustaa työtehtävien puitteissa

Olennaisinta on kuitenkin vahva halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Monipuolinen kielitaito katsotaan myös eduksesi.

MIKSI PLANMECA?

Planmeca on menestyvä ja vakaa suomalainen perheyritys, jossa työskentelee sitoutuneita terveyden ja hyvinvoinnin edistämiselle omistautuneita ammattilaisia. Haluamme tarjota sinulle monipuolisia tehtäviä kansainvälisessä asiakasympäristössä ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi laadukkaiden terveysteknologian huipputuotteiden parissa. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään ja osaavat tiimikaverit tukemaan matkaasi ohjelmistoratkaisujemme asiantuntijaksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotepäällikkö Saila Parmes, saila.parmes (a) planmeca.com tai Helianna Puhlin-Nurminen (VP, Digital Imaging and Applications Division), helianna.puhlin (a) planmeca.com.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 6.1.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot