(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistotuotantopäällikkö
HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Haku päättyy: 22.2.2019 16:00    
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 1.2.2019 09:19
Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Teknologiaratkaisut-osasto vastaa HSL:n tietohallintopalveluista ja operatiivisten järjestelmien kehittämisestä. Osasto toimii tiiviissä yhteistyössä eri toimialojen kanssa tuottaen ja hankkien tarvittavat järjestelmäratkaisut.

Projektit-ryhmä vastaa projektitoimistosta, IT-projekteista, ohjelmistotuotannon ja testaustoiminnan kehittämisestä, sekä kokonaisarkkitehtuurista. Tarjoamme HSL:n käyttöön ammattitaitoisen projektitoimiston malleineen ja prosesseineen.

Haluatko olla mukana osana HSL:n digitaalisten palveluiden menestystä?

Haemme

OHJELMISTOTUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Olet asiantuntijana avainroolissa luomassa HSL:n tapaa kehittää uusia sovelluksia ja palveluja. Edistät ja edustat yhteisö- ja yhteistyötä organisaatiorajojen ylitse. Olet innostunut asiastasi ja osaat perustella ratkaisuehdotuksesi niin päättäjille kuin tekijöillekin.

Keskeisiä projektejamme ovat esimerkiksi HSL-sovellus ja HSL.fi-sivusto, Reittiopas/Digitransit, HSL:n tietovarasto- ja raportointiratkaisu sekä uusi joukkoliikennerekisteri. Ohjelmistotuotantopäällikkö tukee projekteja ja kehittää ohjelmistotuotannon menetelmiä ja prosesseja. Olet mukana määrittelemässä, miten ohjelmistoja kehitetään ja hankitaan. Lisäksi tuet jatkuvia palveluita räätälöityjen ohjelmistojen ylläpitoon liittyvissä erityiskysymyksissä.

Hallitset ohjelmistokehityksen nyanssit erinomaisesti, mutta olet valmis luopumaan päivittäisestä koodaamisesta työssäsi, ja haluat edetä urallasi suunnittelemaan kokonaisuuksia ohjelmistoarkkitehtuurien yläpuolelle. Tunnet hyvin avointen ja ketterien projektien käytännöt ja lisensointimallit, ja kykenet arvioimaan HSL:n avoimen lähdekoodin projekteja strategisesta näkökulmasta. Tunnet myös hankintalain ja osaat huomioida sen ohjelmistotuotannon organisoinnissa.

Työskentelet läheisesti HSL:n DevOps- ja testausasiantuntijoiden kanssa ja olet HSL:n kokonaisarkkitehtuuritiimin jäsen. Raportoit tehtävässäsi ryhmäpäällikölle.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.

Liitä palkkatoive ja ansioluettelo hakemukseesi.

Tarjoamme sinulle monipuoliset kehittymismahdollisuudet joukkoliikenteen tulevaisuuden palveluiden kehittämisessä, dynaamisen työympäristön ja kilpailukykyiset edut.

Työ alkaa: 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan
Työavain: HSL-71-5-19

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonjohtaja Hannu Heikkinen, hannu.heikkinen@hsl.fi tai puh 050 575 5510 sekä ryhmäpäällikkö Vesa Suomalainen, vesa.suomalainen@hsl.fi tai puh. 050 553 3790, ke 6.2.2019. klo 8.00 – 11.00 ja ke 13.2. klo 12.00 - 15.00.