(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistotiimin vetäjä
Bittium

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020
Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.


Nyt haemme ohjelmistotiimin vetäjää työskentelemään kiinnostavissa R&D-palveluprojekteissamme. Työ tapahtuu läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, joita ovat alan johtavat yritykset ja brändit. Tuotteet ja palvelut joita olet rakentamassa tavoittavat miljoonia käyttäjiä päivittäin. Ohjelmistotiimin vetäjänä huolehdit, että tavoitteisiin päästään aikataulussa, ennakoit esteitä, keksit kiertoteitä ja rakennat tikapuita niiden yli. Käytännössä työt vaihtelevat konsultaatiosta isojen volyymien tuoteprojekteihin. Tarvitset riittävät tekniset taidot ja lähestyt asioita tekevällä otteella. Teet sujuvaa yhteistyötä ja jaat tietoa sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien, erityisesti asiakkaan kanssa.


Ollaksesi uskottava ja tiimillesi korvaamaton, sinulla pitää olla näkemystä ja kokemusta ohjelmistokehityksestä ja ymmärrät ketterät menetelmät teoriassa ja käytännössä. Työkenttä on laaja ja moniulotteinen, joten tarvitset järeää organisointitaitoa ja kykyä keskittyä olennaiseen. Olet sinnikäs ja tavoitteellinen, mikä näkyy myös järjestelmällisyytenä dokumentaatiossasi. Ihmisten kanssa työskentely ja jatkuva kehittäminen ovat sinulle innostuksen lähteitä. Jaksat tukea ja sparrata työkavereitasi myös väistämättöminä taisteluväsymyksen hetkinä! Tiedon jakaminen on sinulle luonnollista ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.


Lähetä hakemus saman tien, aloitamme haastattelut heti kun sopivia kandidaatteja ilmaantuu.