Ohjelmistotestauksen ammattilainen (QA Specialist)
Granlund Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Ohjelmistotestauksen ammattilainen (QA Specialist)

Oletko ohjelmistotestauksen ammattilainen? Onko sinulla kokemusta tutkivasta testauksesta ja testiautomaatiosta? Haluatko tehdä työtä asiantuntevassa tiimissä etätyömahdollisuuksin? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme nyt ohjelmistotestauksen ammattilaista Granlund Manager -ohjelmiston laadunvarmistukseen.

Tässä työssä pääset työskentelemään useammassa pienkehitystiimissä, joissa yhdistyy ohjelmistokehityksen osaajat, tuotehallinta, laadunvarmistus ja asiakaspalvelu. Tiimit toimivat innovatiivisesti, ketterästi ja hyvällä tekemisen meiningillä. Työskentelemme valtaosan ajastamme etänä. Tuotekehitystä on Helsingissä ja Kuopiossa, joten varautua kannattaa vierailemaan jommallakummalla paikkakunnalla noin kerran kuukaudessa.

QA Spesialistina rutiinisi koostuvat testiautomaation tulosten läpikäynnistä, havaintojen toistamisesta ja raportoinnista, testien suunnittelusta ja toteutuksesta, sekä testaamisesta. Lisäksi viikkorutiineihin kuuluu määrätyt päivä- ja viikkopalaverit sidosryhmien kanssa. Päivittäisessä kommunikoinnissa käytämme Teamsiä, Flowdockia ja Atlassian tuotteita. Työaikaasi on mahdollista ja suositellaankin käytettävän myös oman osaamisen kasvattamiseen säännöllisesti erilaisilla lisäkoulutuksilla.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1000 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman paidan päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Olet koulutukseltasi tietotekniikan AMK-insinööri tai tietojenkäsittelytieteiden maisteri. Laaja-alainen kokemus testaustehtävistä ja -työkaluista on eduksi tehtävässäsi. Tunnet manuaalisen testausprosessin, sekä testiautomaation ja siinä käytettävät työkalut. Arvostamme erityisesti Robotframework, Visual Studio, Azure DevOps ja Atlassian Jira osaamista. Osaat testata myös REST API -rajapintaa mm. Postman-työkalulla ja tunnet tärkeimpien web-selainten DevTools toiminnan.

Olet ketteriin kehitysmalleihin tottunut tiimipelaaja, mutta kykenet myös itsenäiseen työhön ja kantamaan vastuuta ohjelmistotuotteen laadusta.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?a591bae2 sunnuntaihin 8.8.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Juha vastaa niihin mielellään. Juhan tavoitat seuraavasti:
QA Lead Juha Vehmas, etunimi.sukunimi@granlund.fi.  
 

Tutustu Granlundiin, uratarinoihin ja muihin avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.granlund.fi/rekry
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot