(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistotestauksen ammattilainen (QA Specialist)
Granlund

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Oletko ohjelmistotestauksen ammattilainen? Onko sinulla kokemusta tutkivasta testauksesta ja testiautomaatiosta? Haluatko tehdä työtä asiantuntevassa tiimissä etätyömahdollisuuksin? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme nyt ohjelmistotestauksen ammattilaista Helsingin toimipisteeseemme.

Tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä kehitystiimien, tuotehallinnan ja asiakaspalvelun kanssa. Olet ketteriin kehitysmalleihin tottunut tiimipelaaja, mutta kykenet myös itsenäiseen työhön ja kantamaan vastuuta ohjelmistotuotteen laadusta. 

Laaja-alainen kokemus testaustehtävistä ja -työkaluista on eduksi tehtävässäsi. Tunnet testausautomaation ja siinä käytettävät työkalut mm. Selenium, Appium, Browserstack, Usetrace, Visual Studio ja Azure DevOps. Osaat testata myös REST API -rajapintaa mm. Postman tai SoapUI -työkaluilla. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.

Mitä tarjoamme sinulle?
Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään reilusti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Henkilöstömme antaa tyytyväisyydelleen arvosanan 4,2/5 ja työntekijöistä 99 % suosittelisi meitä työnantajana.

Kiinnostuitko?
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat perjantaihin 31.1.2020 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa QA Lead Juha Vehmas, p. 040 733 5199 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.